KORONATIEDOTUS 20.3.2020

20.3.2020

Toivotamme jäsenistöllemme hyviä ulkoilukelejä ja rentouttavia jumppahetkiä kotona. ONV:n johtokunta

OULUN NAISVOIMISTELIJAT RY:N KORONATIEDOTE JÄSENISTÖLLE 20.3.2020

Elämme keskellä poikkeustilaa ja noudatamme Suomen hallituksen, Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Suomen Voimisteluliiton koronaviruspandemiasta annettuja ohjeita. Tilannetta ja toimintaohjeistuksia voi seurata esimerkiksi Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos (THL) sivuilta www.thl.fi

Olemme suosituksen mukaisesti päättäneet keskeyttää normaalin toimintamme kokonaan ajalta 14.3.-13.4.2020. Tämän jälkeen kevätkauden jatkoon vaikuttavat senhetkiset suositukset ja valtakunnallinen tilanne.

Suomen Voimisteluliitto on päättänyt perua kaikki voimistelukilpailut ja -tapahtumat toukokuun loppuun saakka. Kilpailevien ryhmien ohjaajat tiedottavat valmennettaviaan näistä asioista.  Myös oma kevätnäytksemme 11.5.2020 on peruttu.

Sovellamme force majeure- käytäntöä ja yhdistyslakia, jonka mukaisesti pitämättä jääneitä tunteja ei tulla korvamaan. Sen sijaan järjestämme jasenillemme toimintaa liikuttamalla teitä poikkeuksellisesti etäohjeilla. Seuramme ohjaajat ja valmentajat tulevat tuottamaan erilaista materiaalia jota jaamme mm verkkosivuillamme. Näistä jaamme lisätietoja ensi viikolla seuran nettisivuilla ja sähköpostitse.

Aurinkoista kevättä ja mukavia liikuntahetkiä kotona ja ulkona.

t. ONV:n johtokunta
toimisto@oulunnaisvoimistelijat.fi