Haemme osa-aikaista toimistotyöntekijää!

22.4.2020

Oulun Naisvoimistelijat ry hakee osa-aikaista (50%) toimistotyöntekijää.

Etsinnässä on aktiivinen, asiakaspalveluotteen ja reippaan asenteen omaava tekijä. Hakemamme henkilö hallitsee toimistotyössä tarvittavat ohjelmistot ja sosiaalisen median kanavat (erityisesti Facebook ja Instagram) sekä kasvotusten, puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvan asiakaspalvelun.

Hakijan eduksi katsotaan kokemus seuratyöstä tai muusta liikunnan parissa työskentelystä, asiakaspalvelusta sekä markkinointiin ja/tai verkkosivujen ylläpitoon liittyvistä tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin oma-aloitteinen, oppimishaluinen ja kehittämismyönteinen asenne.

Tehtävä painottuu hallinnollisiin ja toimistotöihin, mutta työntekijä on aktiivisesti mukana myös seuran kehittämistyössä ja toteuttaa osaltaan seuran markkinointitoimenpiteitä.

Tehtäviin kuuluu mm.

  • joukkuevoimistelun ja kilpa-aerobicin hallinnollisten ja juoksevien asioiden hoitamista sekä yhteyshenkilönä toimimista lajien valmentajille ja vastuuhenkilöille
  • koko seuran toimintaan liittyviä toimistotehtäviä
  • seuran markkinointiin, verkkosivujen hoitoon ja tapahtumien järjestelyihin liittyviä tehtäviä

Mikäli olet kiinnostunut, otathan rohkeasti yhteyttä toiminnanjohtajaamme Eeva Juolaan, niin jutellaan lisää! p. 040 5241 606 / toimisto@oulunnaisvoimistelijat.fi

Haastattelemme hakijoita joustavalla aikataululla mahdollisimman pian.

 

Työsuhteen luonne: määräaikainen, 12 kuukautta

Työ alkaa: elokuussa 2020

Viikkotyöaika: keskimäärin 18h 45min / vk

Palkkaus: urheilujärjestöjen TES:n mukaan

Työn suorituspaikka: Oulun Naisvoimistelijat ry:n toimisto (Kuusiluodonkatu 14). Etätyöjärjestelyt sovittavissa joustavasti.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Eeva Juola, p. 040 5241 606 / toimisto@oulunnaisvoimistelijat.fi