ONVLIVE Etätunnit

ONVLIVE TAMMIKUU ja HELMIKUU 2022

torstaisinklo 19-20HYVÄN UNEN JOOGATiitta20.1., 27.1., 3.2., 10.2.
perjantaisinklo 11-12IHANA AAMUTiitta21.1., 28.1., 4.2., 11.2.

Lisäksi mahdollista osallistua etänä Toiminnallinen Lihaskunto -tunnille torstaisin klo 14-15!


Nämä ONVLIVE tunnit  yht. 30 €   / 12 h 
tunnit myös tallennetaan ja tallenne on käytettävissäsi 2 kk
(ilmoittaudu ryhmään ONVLIVE TAMMIKUU /  HELMIKUU 2022)

Ilmoittaidu Ilmoittautumisohjelman kautta. Lähetä ilmoittautumisesta myös sähköpostia seuran toimistolle niin lähetämme sinulle linkkipostia.

Tunnit toteutetaan mikäli saadaan riittävästi ilmoittautumisia.


OHJE ETÄYHTEYDEN KÄYTTÖÖN ONV LIVE -TUNNEILLE:

1) Jos laitteellasi ei vielä ole Zoom-sovellusta, lataa sellainen ilmaiseksi joko Google Playsta tai Apple Storesta. Sovelluksen voi myös ladata tietokoneelle osoitteessa https://zoom.us/download --> valitse "Zoom Client for Meetings"

2) Avaa ko tunnin linkki, jonka sait sähköpostiin (nettiyhteys siis vaaditaan, tuntia pystyy parhaiten seuraamaan tietokoneelta tai tabletista/Ipadilta, puhelimen näyttö on tähän aika pieni).
Tässä vaiheessa sovellus saattaa pyytää nimeäsi. Kirjoita esimerkiksi etunimesi kenttään ja paina "Join", niin pääset sisään.

3) Tarkista, että oma mikrofonisi ja videosi ovat pois kytkettynä(ks kuva).  TÄMÄ ON TÄRKEÄÄ turhien häiriöiden välttämiseksi tunnin aikana. Mahdolliset kysymykset voit tunnin aikana kirjoittaa CHAT-toiminnolla.

4) Voit osallistua tunnille siellä missä haluat.

5) Kun tunti loppuu, yhteyden pitäisi katketa automaattisesti. Hyvä tapa on katkaista yhteys myös itse ruudun oikeasta alareunasta,"Leave meeting".

*****************************************************************************