KARTIOVAARA TIITTA

KARTIOVAARA TIITTA      tuuraaja!

Olen toiminut reilut 20 vuotta terveys- ja liikunta-alalla yrityksissä, yksityisellä saleilla, seuroissa, kansalaisopistoissa jne. Ryhmä- ja yksilöohjaustyön lisäksi olen toiminut mm. erityisopettajana aikuisoppilaitoksessa (aineina liikunta ja terveyskasvatus, liikkumistaito sekä ergonomia), hierojana yrityksissä sekä kuntotestaajana ja ohjaajana julkisella sektorilla.

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (erik. erityisryhmät), koulutettu hieroja, ravintovalmentaja ja opettaja (AOKK). Olen lisäksi opiskellut mm. seikkailukasvatusta (Tornio HUMAK), yrittäjän ammattitutkinnon (YAT) sekä tuotekehityksen ammattitutkinnon. Ohjaustaustani on laaja: olen ohjannut kuutta LesMills lajia, Pilatesta, joogaa, Zumbaa ja muita tanssillisia tunteja, sisäpyöräilyä sekä perusjumppia, toiminnallisia tunteja, kehonhuoltotunteja jne.

Mielestäni tarkoituksenmukaisesti, ammattimaisesti ja monipuolisesti toteutettuna ryhmäliikunnan harjoitusvaikutukset ovat parempia ja pitkäaikaisempia. Onnistumiset, ilo ja elämykset kuuluvat keskeisesti liikkumiseen, myös ryhmäliikunnassa!