Pilates intensiivikurssi

Ota tehokas startti kevääseen! Ohjattu Pilates harjoitus toteutetaan Zoomilla kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja torstaisin, yhteensä 6 kertaa. Pilateksen keskitason tunnit sopivat sinulle, jolle Pilates-menetelmän perusteet ovat tuttuja ja olet harrastanut Pilatesta pienryhmätunneilla vuoden tai pidempään.  Intensiivikurssi tarjoaa uusia haasteita ja enemmän variaatioita klassisista harjoitteista. Välineinä käytämme pientä pehmeää pilatespalloa (läpimitta 20-25 cm) ja pitkää jumppakuminauhaa (pituus 2 m).

Kurssin ajankohta 8.4.- 26.4. maanantaisin ja torstaisin klo 18.30. Ensimmäinen (8.4.) ja viimeinen kerta (26.4.) kestävät 75 minuuttia, muut kerrat 60 minuuttia.
Kurssimaksu: 60 € (3 vk yhteensä 6 harjoituskertaa)
Kevään kausikortin ostaneet saavat kurssin -50%, olethan toimistoon yhteydessä saadaksesi alennuksen.
Osallistujamäärä: kurssille otetaan enintään 12 osallistujaa
Kurssimaksu maksetaan vasta, kun saat vahvistuksen kurssin alkamisesta.

Ohjaajana Somatic Pilates ohjaaja, fysioterapeutti ja KM Riitta Alatalo.

Nyt rohkeasti kokeilemaan etätunteja! Saat tarvittaessa seuralta ohjeet Zoomin käyttöön. Voit osallistua tunneille joko tietokoneen, iPadin tai älypuhelimen välityksellä. Saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset mukaan tunnille. Suosittelemme osallistumista tietokoneella, joilloin ruudulla oleva kuva on suurempi ja näet liikkeet paremmin. Ongelmatilanteissa soita toimistolle puh.no 08-379 263