Seniori kahvakuula -etäkurssi

PERUTTU - kurssille ei tullut riittävästi ilmoittautuneita

Aika: 8.-25.3. ma ja pe klo 10-10.45 Zoom yhteyden välityksellä.
Kurssimaksu: 30 € (3 vk, yhteensä 6 harjoituskertaa) 
Kevään kausikortin ostaneet saavat kurssin -50%, olethan toimistoon yhteydessä saadaksesi alennuksen.
Osallistujamäärä: minimi 20 osallistujaa
Kurssimaksu maksetaan vasta, kun saat vahvistuksen kurssin alkamisesta.

Kurssi on suunnattu aloittelijoille, senioreille ja muille kahvakuulasta tai tasapainosta kiinnostuneille.

Tervetuloa uudet ja vanhat kahvakuulailijat koko kehon voimatreeniin! Lyhyen alkulämmittelyn jälkeen jokaisella harjoituskerralla tehdään kahvakuulaliikkeitä 3-4 liikkeen sarjoissa, 3 kierrosta, 40 (-60)s/liike, (0-) 20 s palautuksella. Ohjaaja näyttää liikkeet aina ennen uutta sarjaa ja antaa vaihtoehtoja. 
Kahvakuulailu harjoittaa koko kehoa, erityisesti takareisiä, pakaroita ja alaselkää. Harjoituskerran lopussa tehdään lyhyet venytykset. 
Jos sinulla ei ole omaa kahvakuulaa, ota yhteyttä ONV:n toimistoon, seuralta lainattavissa 4, 6, 8, 10 ja 12kg kahvakuulat. 

Ohjaajana toimii Seija Salmi, liikunnanohjaaja/ personal trainer

Nyt rohkeasti kokeilemaan etätunteja! Saat tarvittaessa seuralta ohjeet Zoomin käyttöön. Voit osallistua tunneille joko tietokoneen, iPadin tai älypuhelimen välityksellä. Saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset mukaan tunnille. Suosittelemme osallistumista tietokoneella, joilloin ruudulla oleva kuva on suurempi ja näet liikkeet paremmin. Ongelmatilanteissa soita toimistolle puh.no 08-379 263HUOM! Kurssille tulee ilmoittautua ennakkoon!