Lapset ja nuoret

TERVETULOA LASTEN JA NUORTEN  HARRASTERYHMIIN

28.1.2021

Hei huoltajat ja voimistelijat,

Tervetuloa Oulun Naisvoimistelijoiden lasten kevätkaudelle 2021!

Tässä teille tietoja ja ohjeita kevätkauden aloitukseen:

  • Kevätkausi aloitetaan ma 1.2. alkavalla viikolla ja kausi loppuu 23.5. mikäli salivuorot ovat käytettävissä.  Vaikka kaikkiin ryhmiin ei ole tullut riittävästi ilmoittautujia aloitamme kaikki alle 18 v ryhmät. Poikkeuksena 2-3 v ryhmät joissa vanhemmat mukana. Nämä ryhmät aloittavat heti kun kaupungin koronatyöryhmä antaa luvan myös aikuisten ryhmäliikuntaan.  • Katsotaan miten kausi alkaa ja teemme helmikuun lopussa päätöksiä pienten ryhmien mahdollisista yhdistämisistä tai lopettamisista. Tässä haastavassa tilanteen on erityisen tärkeää että perutte ilmoittautumisen seuran toimistolle mikäli ette jatka ryhmässä.  • Tarvittaessa kevään laskun maksamisajasta voi neuvotella seuran toimiston kanssa (esimerkiksi jos mieluummin maksaisit kevään maksun kahdessa erässä). Mikäli kevätkausi joudutaan keskeyttämään pidemmäksi ajaksi olemme tarvittaessa valmiit palauttamaan osan maksusta takaisin.  Meille on iso apu jos maksatte kevään laskun heti kun saatte tiedon onko ryhmässä riittävästi  osallistujia.

Toivoisimme apua  ja ymmärrystä kaikilta että seuran toimintaa voidaan jatkaa nyt ja tulevaisuudessa.
Pidä ONV HENGISSÄ  yli korona-ajan ja maksa kausimaksu tai osta tuotteitamme kannatusmielessä.

Tässä vielä muistutuksena toimintaohjeita saleille;

  • Tunneille tullaan vain terveenä. Jos lapsella on mitään flunssan oireita tai muuten kipeä ei voimisteluun pidä tulla. Lapsi voi osallistua toimintaan taas tervehdyttyään. Ohjaajat eivät ota oireista lasta tunnille.
  • Alle kouluikäisten lasten vanhemmat: tuovat lapset pukuhuoneeseen ja riisuvat lapset. Lapset myös haetaan ja puetaan pukuhuoneesta. Jotta tämä tapahtuu mahdollisimman sujuvasti, lapsella tulee olla kaikki mahdollisimman valmiina: liikuntavaatteet ulkovaatteiden alla, hiukset kiinni ja juomapullo täytettynä. Ennen jumppaa muistattehan käyttää lasta myös vessassa.
  • Aikuisten tulee käyttää maskia ollessaan sisätiloissa.
  • Aikuiset eivät saa jäädä tunnin ajaksi sisätiloihin, vaan sisätiloista tulee poistua. Tämän vuoksi on tärkeää, että lapsen tiedoissa ilmoittautumisjärjestelmässä on lapsen tiedoissa sen aikuisen puhelin numero, joka tuo ja hakee lapsen. Ohjaajat keräävät aikuisten puhelinnumerot myös erilliselle lapulle omiin ohjaajakansioihinsa.
  • Kouluikäiset lapset vanhemmat jättävät liikuntapaikan ulkopuolelle, ja hakevat lapset ulkoa.
  • Kädet tulee pestä ennen ja jälkeen tunnin.

Seuramme seuraa tarkasti alueen koronatyöryhmän, THL:n sekä voimisteluliiton ohjeita. Mikäli ohjeistus muuttuu, tiedotamme siitä heti jäsenillemme.

Mikäli teillä herää kysymyksiä koskien lasten harrastustoiminnasta, olkaa ihmeessä yhteydessä!

Iloisin jumppaterveisin!
Eeva Juola, Oulun Naisvoimistelijat ry:n toiminnanjohtaja
toimisto@oulunnaisvoimistelijat.fi   08 379 263