Ilmoittautumisohjeet

ONV:n kaikkeen toimintaan ilmoittaudutaan internetissä ilmoittautumisohjelman kautta.

Toimintaa on kevät-, kesä- ja syyskaudella, jokaiseen kauteen tulee ilmoittautua erikseen.

Voit kokeilla yhden tunnin veloituksetta. Aikuiset: Ilmoittaudu vasta kokeilukerran jälkeen. (Lapset ja nuoret: Ilmoittaudu ennen kokeilukertaa. Muista perua ilmoittautuminen mikäli et jatka ryhmässä.)
Kesäkaudelle ei tarvitse ilmoittautua sähköisesti mikäli maksat tunneistä käteiskertamaksulla (kesätarjous 5 €/kerta).

 

Rekisteröityminen

Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymällä ilmoittautumisohjelman käyttäjäksi. Rekisteröitymällä saat oman käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla pääset sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Tiedot lähetetään myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Rekisteröityminen ei liitä sinua vielä seuran jäseneksi.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen aluksi kirjaudut sisään sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan omilla tunnuksilla ja salasanalla, jotka sait rekisteröitymisessä. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo miten jatkat ilmoittautumistasi. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisesta sekä laskun. Jos sinulla ei ole sähköpostia, voit myös tulostaa laskun itsellesi.

Aikuisten jäsenkortilla saa käydä kaikilla tunneilla, siksi ilmoittaudutaan yleisryhmään Aikuiset. Opiskelijoille/eläkeläisille/työttömille on oma ilmoittautumisryhmänsä.

Aikuisten telinevoimisteluun ilmoittaudutaan ryhmäkohtaisesti. Yksi yleisilmoittautuminen riittää.

Aikuisten viikonlopun ryhmiin ilmoittaudutaan ryhmäkohtaisesti, ilmoittautumisohjelma näyttää mitä ryhmiä on tarjolla. Näin pyrimme varmistamaan ko. ryhmien jatkuvuuden koko kaudeksi (yksi yleisilmoittautuminen/ryhmä/kausi riittää). Kesäkaudella kokeillaan ettei ilmoittauduta aikuisten viikonlopun ryhmiin.

PERUUTUS: Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 2 viikkoa ilmoittautumisen jälkeen (joulukuussa ilmoittautujat vk 2-3) tämän jälkeen maksu 50% laskun loppusummasta. Peru ilmoittautuminen aina seuran toimiston kautta sähköpostitse: toimisto@oulunnaisvoimistelijat.fi

 

Jäsenkortti ja kausitarra

Maksa ilmoittautumisen yhtedessä saamasi lasku, muista käyttää saamaasi viitenumeroa.

Katso maksutavoista erilliset ohjeet vasemmasta sivupalkista.

Tuo maksukuitti ohjaajalle, hän antaa sinulle jäsenkortin ja kausitarran kuittia vastaan.
Myös puhelinkuitti maksusta riittää.

Jos sinulla ei ole tulostinta etkä saa maksukuittia, voit tulla noutamaan jäsenkortin toimistolta. Toimistolla näemme maksusuoritukset aina noin 2 viikkoa maksupäivän jälkeen.

 

Jos sinulla ei ole internetyhteyttä: Voit maksaa kausimaksun ja jäsenmaksun tilille ja tuoda maksukuitin ohjaajalle. Tilinumero: OP FI8957413640252133, viite: 20909. Kirjoita ohjaajalle tuomaasi maksukuittiin seuraavat tiedot: nimi, osoite, syntymäaika (kk, pv, vuosi), sähköpostiosoite. Kausimaksun voi maksaa myös seuran toimistolle käteisellä (ei pankkikortilla).

Ilmoittautumalla liikuntaryhmään ilmoittaudut samalla myös ONV:n jäseneksi. Jäsenmaksu 10€/ vuosi.