Lisäohjeita lasten ilmoittautumiseen

Lapset:

  • Rekisteröidy lapsen nimellä tehdessäsi lapsen ilmoittautumista.
  • Ilmoittaudu ryhmään, jossa lapsi aikoo käydä (jokaiseen erikseen).
  • Freegym perheliikuntaan ilmoittaudutaan aikuisen nimellä

Yhden tunnin voi kokeilla veloituksetta. Ennen kokeilua tee ilmoittautuminen ryhmään. Ilmoittautumisohjelma näyttää ryhmäkohtaiset ilmoittautumistilanteet. Jonotuspaikan saanut ei voi vielä tulla kokeilemaan jumppaa.  Maksa lasku vasta kokeilukerran jälkeen. Jos lapsi ei halua jatkaa ryhmässä, peruuta osallistuminen olemalla yhteydessä seuran toimistoon.

Muita ohjeita

Unohtuneen salasanan tilalle voit tilata uuden ilmoittautumisohjelman avulla. Ethän tee useita rekisteröitymisiä.

Vapaaehtoinen vakuutus: Jos haluat vakuuttaa itsesi, ilmoittaudu ilmoittautumisohjelmassa Jumppaturvavakuutus-ryhmään. Vakuutuskausi kestää yhden vuoden syyskuun ensimmäisestä päivästä alkaen. Vakuutus maksaa 5 euroa.

Voit myös ostaa sarjalippuja satunnaisiin kertakäynteihin: 10 h = 100 euroa. Sarjaliput ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Sarjalippunipun voit ostaa suoraan toimistoltamme tai tuo maksukuitti ohjaajalle, niin saat kuittia vastaan sarjalippunipun.

PERUUTUS: Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 2 viikkoa ilmoittautumisen jälkeen (joulukuussa ilmoittautujat vk 2-3) tämän jälkeen maksu 50% laskun loppusummasta. Peru ilmoittautuminen aina seuran toimiston kautta sähköpostitse toimisto@oulunnaisvoimistelijat.fi

Voit itse tarkistaa ilmoittautumisohjelman kautta omia yhteystietojasi, ilmoittautumisia, laskuja ja niiden kuittautumista maksetuksi. Ohjelma kuittaa oikeaa viitenumeroa käyttäneiden maksun 1-2 viikon viiveellä. Jos huomaat, ettei laskusi ole kuitattu maksetuksi ja olet maksun suorittanut, ole yhteydessä seuran toimistolle. Näin sinulle ei lähetetä turhaan maksumuistutusta.

Muistutuslaskusta perimme 10 € lisämaksun.

Ilmoittautumisohjelmaan pääset tästä.