Jäsenen ABC

TERVETULOA OULUN NAISVOIMISTELIJOIHIN

TIETOA SEURASTA
Seuramme on perustettu vuonna 1906. Vuoden 2019 jäsenmäärä oli tilastojen mukaan n 2200.
Aikuisten ja lasten harrasteryhmät muodostavat toimintamme perusrungon, vahvoina kilpalajeina ovat joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic sekä showtanssi. Em. kilparyhmistä löydät lisätietoja seuran nettisivuilta.

KAUDET
Vuosi jakaantuu kolmeen toimintakauteen: kevät-, kesä- ja syyskauteen. Jokaisllen kaudelle ilmoittaudutaan erikseen ja maksetaan kausimaksu. Lisäksi kerran vuodessa maksetaan seuran jäsenmaksu.

KAUDEN ALUSSA
Kausien alussa voi olla ruuhkaa. Heti, kun uudet kokeilijat ovat löytäneet omat ryhmänsä, tilanne rauhoittuu. Kauden alun ruuhkaan kannattaa varautua positiivisesti. Sopu tilaa antaa. Vanhempien toivotaan kertovan etukäteen lapsille mahdollisesta ruuhkasta.

NETTISIVUT
Löydät nettisivuiltamme kauden ryhmäliikunnan aikataulut.
Etusivulta löytyvällä Ajankohtaista-palstalla tiedotetaan muutoksista ja peruutuksista. Kannattaa aina ennen jumpalle lähtöä tarkistaa, onko tullut muutoksia tai peruutuksia. Emme lähetä muutoksista ja peruutuksista sähköpostia emmekä tekstiviesti peruutuksia.

FACEBOOK JA INSTAGRAM
Olemme myös Facebookissa  ja Instagramissa.Seuran viralliset sähköiset sivut ovat www.oulunnaisvoimistelijat.fi.

ILMOITTAUTUMINEN
Toimintaan ilmoittaudutaan sähköisesti netissä ilmoittautumisohjelman kautta. Ilmoittautumisohjelmaan rekisteröidytään ensin. Älä rekisteröidy useaan kertaan. Lasten ja nuorten ryhmiin ilmoittautujan tulee rekisteröityä ilmoitettavan lapsen nimellä. Rekisteröitymisen päätteeksi saat salasanan. Sisäänkirjoittaudu saamallasi salasanalla. Unohtuneen salasanan tilalle voit pyytää uuden salasanan.

Lasten ja nuorten ryhmiin ilmoittaudutaan ryhmäkohtaisesti.

Aikuiset ilmoittautuvat yleisryhmään kausittain. Eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille on omat ryhmänsä.
Poikkeuksena ryhmät/kurssit joihin täytyy tehdä ryhmäkohtainen ilmoittautuminen:
-
aikuisten telinevoimistelu, liikkuvuus 15+ v, äidit kuntoon (3kk-2v), Pilates-kurssit, ONVLIVE

Maksutavasta riippumatta tee aina ilmoittautuminen.
Ilmoittautumisen päätteeksi saat sähköpostiisi laskun.

TUTUSTUMINEN
Toimintaamme voit tutustua käymällä yhdellä tunnilla veloituksetta. Maksa kausimaksu vasta mahdolloisen kokeilun jälkeen. Lasten ja nuorten ryhmissä tulee ensin ilmoittautua ryhmään, jotta varaatte paikan ryhmässä. Aikuiset ilmoittautuvat vasta kokeilun jälkeen.

PERUMINEN
Ilmoittautumisen voi perua ainoastaa seuran toimistolle joko sähköpostitse toimisto@oulunnaisvoimistelijat.fi tai soittamalla 08-379 263. Peruuttamalla paikkasi annat tilaa mahdollisille jonossa oleville. Mikäli et tule kahdella ensimmäisellä kerralla lasten tai nuorten ryhmään, mutta haluat olla mukana ryhmässä, ilmoitathan asiasta toimistolle. Perumisen voi tehdä veloituksetta kahden viikon sisällä ilmoittautumisestä. Tämän jälkeen peruutuksista maksu 50% laskun loppusummasta.

MUUTOKSET/PERUUTUKSET
Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja peruutuksista seuran nettisivuilla kohdassa Ajankohtaista -> Muutokset/Peruutukset.  Mikäli tunti joudutaan perumaan voit siirtyä ko. viikolla johonkin seuran toiseen ryhmään. Suosittelemme että käyt netissä katsomassa aina ennen tunnille lähtöä onko tullut muutoksia tai peruutuksia.

MAKSUT
Maksa lasku pankkitilillemme FI8957413640252133. Käytä laskun viitenumeroa. Voit tulla maksamaan laskun myös seuran toimistolle.
MAKSUVÄLINEITÄ: Laskun voi maksaa ePassilla, Smartum saldokortilla sähköisesti SmartumPlay sovellutuksella, Smartum Kulttuuri- ja Liikuntaseteleillä, Tyky-Kuntoseteleillä, Edenred ja Eazybreak Muilla kuin rahalla maksaessa asioi seuran toimistolla. Tuo paperiset liikuntasetelit seuran toimistolle (oma lasku mukaan).

VAKUUTUS
Jäsenet eivät ole automaattisesti vakuutettuja. Voit ostaa tapaturmavakuutuksen ilmoittautumisohjelman kautta ja maksaa sen kausimaksun yhteydessä. Vakuutuskausi on 1.9.2020-31.8.2021. Tapaturman sattuessa mene heti lääkäriin, pyydä vakuutusta varten todistus ja soita seuran toimistolle niin saat vakuutuksen numeron. Vakuutusyhtiö on Pohjola.

TUNNEILLE MUKAAN
Iloisen ja ystävällisen asenteen lisäksi:
Tuo ohjaajalle maksukuitti, niin saat kausitarran vanhaan jäsenkorttiisi tai uuden jäsenkortin. Liikuntaan sopivat vaatteet, voimistelualusta, hikipyyhe ja juomapullo.
Oulujoen to tunnille tulijat oma kahvakuula (4 kg, 6 kg, 8 kg, 10 kg, 12 kg ...).

HARJOITUSPÄIVÄKIRJAT
Jokaisessa ryhmässä pidetään kirjaa kävijöistä harjoituspäiväkirjojen avulla. Aikuisten ryhmässä on tärkeää merkitä läsnäolosi JOKA KERTA . Näiden harjoituspäiväkirjoen perusteella seura saa kaupungilta elintärkeää toiminta-avustusta ja seura suunnittelee toimintaansa näiden listojen perusteella.

HARJOITUSAJAT
Noudatamme salien antamia ohjeita. Ilmoitetusta jumppa-ajasta vähennetään n. 5 min. jonka aikana tapahtuvat vaihdot. Yleisesti 1 tunnin jumppa pidetään 55 minuutin pituisena ja 30 min lasten jumppa n. 25 min pituisena. Lasten ryhmissä illan ensimmäiselle ja viimeiselle tunnille tulijoiden vanhempia pyydämme auttamaan ohjaajia välineistön kanssa. Näin jumppa-aikaa jää hieman enemmän.

TURVALLISUUS & VIIHTYVYYS
Tutustu salin turvallisuusohjeisiin, esim. tarkista poistumistie tulipalon varalta.
Toivomme, että tulet liikkumaan terveenä. Pese kädet jumppaan tultaessa että poistuessa.
Vanhempi, tuothan lapsen tunneille ajoissa ja odotat lasta jumpan ajan pukuhuoneessa. Mikäli joudut lähtemään johonkin jumpan aikana, ilmoita asiasta ohjaajalle.
Toivomme ettet käytä voimakkaita hajusteita ja pidät puhelimesi äänettömällä.
Noudata kaikkia salin ja puhuoneiden ohjeita.
Älä jätä pukuhuoneisiin mitään arvokasta.


Liikunnallisin terveisin!
Eeva Juola
toiminnanjohtaja