Maksutavat

 

Oulun Naisvoimistelijoiden jäsenkortin voi maksaa seuraavilla tavoilla.

  • Seuran tilille: käytä ilmoittautumisen yhteydessä saamaasi laskun viitenumeroa.
  • Käteisellä (ei pankkikortilla) seuran toimistolle: Rantakatu 15. Tuo ilmoittautumisen yhteydessä saamasi lasku, niin autat jäsenrekisterinhoitajaa.
  • Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteleillä: Tule asioimaan toimistolle, muista tuoda ilmoittautumisen yhteydessä saamasi lasku mukana.
  • Smartum-verkkomaksuna = maksuvälinekortti, niillä joilla on Smartum-maksukortti. Ilmoittaudu ilmoittautumisohjelman kautta. Maksa Oulun Naisvoimistelijat ry:lle Smartumin nettisivujen kautta. Tuo ohjaajalle ilmoittautumisen yhteydessä saamasi lasku ja maksukuitti Smartumista. Voit myös asioida seuran toimistolla tällöin ota lasku ja Smartum-salasanasi mukaan.
  • Tyky-Kuntoseteleillä: Tule asioimaan toimistolle, muista tuoda ilmoittautumisen yhteydessä saamasi lasku mukana.
  • Eazybreak: Tule asioimaan toimistolla, muista tuoda ilmoittautumisen yhteydessä saamasi lasku mukana.
  • ePassi-maksusuorituksena: Maksu suoritetaan kännykällä tai netin kautta. Tuo ohjaajalle tai toimistolle ilmoittautumisen yhteydessä saamasi lasku ja maksukuitti.
  • Edenred mobiilimaksu: Tuo ohjaajalle tai toimistolle ilmoittautumisen yhteydesä saamasi lasku. Näytä kännykkäkuitti.

 

HOX! SMARTUM-maksu!

Smartumilla voit maksaa kausimaksun myös netissä, osoitteessa https://www.smartum.fi/fi/employee-benefits/venue/24077/oulun-naisvoimistelijat-ry               

Polkuapp Smartun maksu tästä linkistä
https://www.polkuapp.com/locations/oulun-naisvoimistelijat-ry                 

Valitse verkkomaksu, kirjoita viestikenttään kausi, jonka maksat sekä summa, kirjaudu sisään omalla Smartum-salasanallasi, hyväksy maksuehdot, printtaa maksutosite, tuo lasku ja maksutosite ohjaajalle tai toimistolle.
Jos smartum saldokortilla ei ole tarpeeksi rahaa koko kausimaksun maksamiseen, voit maksaa loppuosan seuran tilille (käytä saamasi laskun viitenumeroa). Tuo tästäkin maksusta kuitti ohjaajalle.

 

HOX! ePassi-maksu!

Netissä valitse verkkomaksu ja kirjoita maksusumma.
Puhelimessa seuraa puhelun ohjeita ja anna ePassi-tunnus haluamastasi hintaryhmästä:

15712 = 100 € (10 x sarjalippunippu)
18090 = 85 € (kevätkausi 2019)
15680 = 60 € (kesäkausi 2019)
18091 = 200 € (koko vuosi 2019 = kevät, kesä ja syksy)

Tuo ilmoittautumisen yhteydessä saamasi lasku toimistolle tai ohjaajalle. Mikäli saat työnantajaltasi ePassi-saldoa kuukausittain: Tee ilmoittautuminen sähköisesti. Kun maksat laskustasi osia ePassilla toimita maksusuorituksestasi maksukuitti seuran toimistolle. Mikäli maksat laskusta myös omavastuuosuutta tuo tästäkin maksusta maksukuitti toimistolle. Asiointi toimistolle, ei ohjaajien kanssa jumpissa!

 

 

Voit maksaa saamastasi laskusta seuran tilille oman osuutesi ja loput liikuntaseteleillä tai saldokortilla. On tärkeää että tuot laskun ja kaikki maksukuitit ohjaajalle.

Em. seteleillä tai ePassilla maksaessasi et saa alennusta kausimaksuista (esim. ei opiskelija-alennusta) etkä voi maksaa vuosittain maksettavaa jäsenmaksua näillä maksuvälineillä.

Jumpista voi maksaa myös kertamaksuna em. seteleillä. Kertamaksu 10 €/kerta (varaa tasaraha). Kertamaksun voi maksaa käteisellä vain syyskauden ja kevätkauden lopussa 5 viimeistä viikkoa sekä koko kesäkauden.

 

Vuosittain maksettava jäsenmaksun voi maksaa ainoastaa seuran tilille tai käteisellä seuran toimistolla.

Maksutavasta riippumatta ilmoittaudu kuitenkin sähköisesti ilmoittautumisohjelman kautta.