Maksutavat

 

Oulun Naisvoimistelijoiden jäsenkortin voi maksaa seuraavilla tavoilla.

  • Seuran tilille: käytä ilmoittautumisen yhteydessä saamaasi laskun viitenumeroa.
  • Käteisellä seuran toimistolle: Kuusiluodonkatu 15. Tuo ilmoittautumisen yhteydessä saamasi lasku, niin autat jäsenrekisterinhoitajaa.
  • Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteleillä: Tule asioimaan toimistolle, muista tuoda ilmoittautumisen yhteydessä saamasi lasku mukana.
  • Smartum-saldomaksuna = maksuvälinekortti, niillä joilla on Smartum-maksukortti. Ilmoittaudu ilmoittautumisohjelman kautta. Maksa Oulun Naisvoimistelijat ry:lle Smartumin puhelimen maksupalvelun kautta. Tuo ohjaajalle ilmoittautumisen yhteydessä saamasi lasku ja näytä puhelimesta maksukuitti Smartumista.
  • Tyky-Kuntoseteleillä: Tule asioimaan toimistolle, muista tuoda ilmoittautumisen yhteydessä saamasi lasku mukana.
  • Eazybreak: Tule asioimaan toimistolla, muista tuoda ilmoittautumisen yhteydessä saamasi lasku mukana.
  • ePassi-maksusuorituksena: Maksu suoritetaan kännykällä tai netin kautta. Tuo ohjaajalle tai toimistolle ilmoittautumisen yhteydessä saamasi lasku ja maksukuitti.
  • Edenred mobiilimaksu: Tuo ohjaajalle tai toimistolle ilmoittautumisen yhteydesä saamasi lasku. Näytä kännykkäkuitti.

 

Voit maksaa saamastasi laskusta seuran tilille oman osuutesi ja loput liikuntaseteleillä tai saldokortilla. On tärkeää että tuot laskun ja kaikki maksukuitit ohjaajalle.

Em. seteleillä tai ePassilla maksaessasi et saa alennusta kausimaksuista (esim. ei opiskelija-alennusta) etkä voi maksaa vuosittain maksettavaa jäsenmaksua näillä maksuvälineillä.

Jumpista voi maksaa myös kertamaksuna em. seteleillä. Kertamaksu 7 €/kerta. Kertamaksun voi maksaa käteisellä vain syyskauden ja kevätkauden lopussa 5 viimeistä viikkoa sekä koko kesäkauden.

 

Vuosittain maksettava jäsenmaksun voi maksaa ainoastaa seuran tilille tai käteisellä seuran toimistolla.

Maksutavasta riippumatta ilmoittaudu kuitenkin sähköisesti ilmoittautumisohjelman kautta.