Ilmoittautuminen

Toimintaan ilmoittaudutaan sähköisesti Hoika-ilmoittautumisohjelman kautta. Jos teet ilmoittautumisen ensimmäistä kertaa, aloita rekisteröitymällä järjestelmään.

Lasten ja nuorten ryhmiin ilmoittautujan tulee rekisteröityä ilmoitettavan lapsen nimellä. Halutessasi voit tehdä lapsesta myös alikäyttäjän, jolloin teet rekisteröitymisen omalla nimelläsi.  Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi. 

Lapset ja nuoret: 

Toimintaan on ilmoittauduttava ryhmäkohtaisesti.

Aikuiset: 

Kesän lukujärjestyksen tunneille ilmoittaudutaan AIKUISET Kesä 2022 -ryhmään - koko kesä (2kk) (kausikortti) tai voit myös ilmoittautua kesä- ja heinäkuun tunneille erikseen.
Showtanssi-kurssille ilmoittaudutaan kurssikohtaisesti.

Kilpalajit: 

Jos haluat mukaan kilpalajeihin, ota ensin yhteyttä lajivastaavaan:

Joukkuevoimistelu:
joukkuevoimistelu@oulunnaisvoimistelijat.fi

Kilpa-aerobic:
kilpaaerobic@oulunnaisvoimistelijat.fi

TUTUSTUMINEN
Toimintaamme voit tutustua käymällä yhdellä tunnilla veloituksetta. Kausimaksu maksetaan vasta mahdollisen kokeilun jälkeen. Lasten ja nuorten ryhmissä tulee ensin ilmoittautua ryhmään varatakseen paikan ryhmässä. Aikuiset ilmoittautuvat vasta kokeilun jälkeen.

ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN
Ilmoittautumisen voi perua ainoastaa seuran toimistolle sähköpostitse toimisto@oulunnaisvoimistelijat.fi tai soittamalla 08-379 263. 

Mikäli et tule kahdella ensimmäisellä kerralla lasten tai nuorten ryhmään, mutta haluat olla mukana ryhmässä, sinun tulee ilmoittaa asiasta toimistolle. Perumisen voi tehdä veloituksetta kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta tai vuoden vaihteessa kahden ensimmäisen toimintaviikon aikana. Tämän jälkeen peruutuksista veloitetaan 50% laskun loppusummasta.

MUUTOKSET/PERUUTUKSET
Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja peruutuksista seuran nettisivuilla. Mikäli tunti joudutaan perumaan voit siirtyä ko. viikolla johonkin seuran toiseen ryhmään.