Ilmoittautuminen

Toimintaan ilmoittaudutaan sähköisesti Hoika-ilmoittautumisohjelman kautta. Jos teet ilmoittautumisen ensimmäistä kertaa, aloita rekisteröitymällä järjestelmään.

Mikäli et ole maksanut kerran kalenterivuodessa maksettavaa jäsenmaksua valitse ensimmäiseksi Jäsenmaksu -ryhmä.
Jäsenmaksu maksetaan kun osallistut seuran toimintaan. Lasten ryhmät joissa vanhemi on mukana jäsenmaksu maksetaan lapsesta ja aikuisesta. Myös kertamaksun maksavat maksavat jäsenmaksun.

Lasten ja nuorten ryhmiin ilmoittautujan tulee rekisteröityä ilmoitettavan lapsen nimellä. Halutessasi voit tehdä lapsesta myös alikäyttäjän, jolloin teet rekisteröitymisen omalla nimelläsi.  Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi. 

Tanssikursseille tulee ilmoittautua ennen ensimmäistä kertaa. Kurssit toteutuvat mikäli ilmoittautujia on sopiva määrä ja ilmoittautuneille tulee vahvistusviesti ennen kurssin käynnistymistä.

Lapset ja nuoret harrasteryhmät: kevät 2023 on käynnissä...

Toimintaan on ilmoittauduttava ryhmäkohtaisesti.

Aikuiset:  kevät 2023 ilmoittautuminen on käynnissä....

Kevään lukujärjestyksen tunneille ilmoittaudutaan AIKUISET Kevät 2023 -ryhmään. Eläkeläisille ja opiskelijoille on oma AIKUISET Kevät 2023-ryhmä.
Aikuisten telinevoimisteluun ja valiovoimisteluryhmiin ilmoittaudutaan ryhmäkohtaisesti.

Kilpalajit: 

Ilmoittautuminen kevät 2023 on käynnissä...

Jos haluat mukaan kilpalajeihin, ota ensin yhteyttä lajivastaavaan:

Joukkuevoimistelu:
joukkuevoimistelu@oulunnaisvoimistelijat.fi

Kilpa-aerobic:
kilpaaerobic@oulunnaisvoimistelijat.fi

TUTUSTUMINEN
Toimintaamme voit tutustua käymällä yhdellä tunnilla veloituksetta. Kausimaksu maksetaan vasta mahdollisen kokeilun jälkeen. Lasten ja nuorten ryhmissä tulee ensin ilmoittautua ryhmään varatakseen paikan ryhmässä. Aikuiset ilmoittautuvat vasta kokeilun jälkeen.

ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN
Ilmoittautumisen voi perua ainoastaa seuran toimistolle sähköpostitse toimisto@oulunnaisvoimistelijat.fi tai soittamalla 08-379 263. 

Perumisen voi tehdä veloituksetta kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta tai kahden ensimmäisen toimintaviikon aikana. Tämän jälkeen peruutuksista veloitetaan 50% laskun loppusummasta.

MUUTOKSET/PERUUTUKSET
Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja peruutuksista seuran nettisivuilla. Mikäli tunti joudutaan perumaan voit siirtyä ko. viikolla johonkin seuran toiseen ryhmään.