Ohjeet ilmoittautumiseen

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen (alaikäisen huoltaja)

Ilmoitettavan henkilön ollessa alaikäinen, rekisteröidään käyttäjäksi lapsen huoltaja. Täytettyäsi rekisteröitymiseen vaadittavat tiedot huolellisesti ja lähetettyäsi lomakkeen, näet ruudulla käyttäjätunnuksen ja salasanasi. Tiedot lähetetään myös sinulle sähköpostitse. 

2. Sisäänkirjautuminen

Saatuasi salasanan pääset kirjautumaan sisään Hoika-ilmoittautumisjärjestelmään. Käyttäjätunnuksesi on rekisteröimisessä ilmoittamasi sähköpostiosoite. Mikäli et ole ilmoittanut sähköpostiosoitetta, on käyttäjätunnuksesi oma nimesi.

3. Alikäyttäjien luominen

Lapset lisätään rekisteröityneen vanhemman alikäyttäjiksi. Vanhempi voi hallinnoida jokaisen lapsen ilmoittautumistietoja ja laskuja oman tunnuksensa kautta. Pääset lisäämään alaikäiset lapset alikäyttäjiksi vasemmassa reunassa näkyvän "Omat tiedot" -välilehden kautta kohdasta "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti". 

4. Jäsenmaksu

Jäsenet maksavat kerran kalenterivuodessa maksettavan jäsenmaksun. Valitse ilmoittautumisohjelmasta Jäsenmaksu -ryhmä. Jumpat joissa osallistujia lapsi ja aikuinen maksetaan molemmista jäsenmaksu. 

5. Ryhmiin ilmoittautuminen kausittain (kevät, kesä ja syksy)

Ryhmiin ilmoittaudutaan vasemman reunan välilehdeltä "Ilmoittautuminen". Mikäli olet rekisteröinyt alaisuuteesi useita eri alikäyttäjiä, valitsethan yläpalkista ilmoitettavan henkilön ja paina sen jälkeen "Valitse"-painiketta. Tämän jälkeen voit valita kerralla kaikki ne ryhmät, joihin haluat ilmoittautua. 
Aikuisten harrasteryhmissä tehdään yksi yleisilmoittautuminen kauteen. 

6. Ilmoittautumisen vahvistaminen

Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun ohjelma on tulostanut laskun ruudulle ja lähettänyt laskun sähköpostiisi. Ilmoittautumisohjelma lähettää myös kuittauksen onnistuneesta ilmoittautumisesta sähköpostiisi.