Ilmoittautumisohjeet

 

Osallistuminen seuran toimintaan vaatii ilmoittautumisen internetissä ilmoittautumisohjelmalla. Toimintaa on kevät-, kesä- ja syyskaudella. Jokaiseen kauteen tulee ilmoittautua erikseen.

Voit kokeilla yhden tunnin veloituksetta. Ilmoittaudu vasta kokeilukerran jälkeen.


Ohjeet:

Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymällä ilmoittautumisohjelmaan. Huom! Rekisteröityminen ei ole jäseneksi liittymistä eikä ilmoittautumista.

Aikuisten jäsenkortilla saa käydä kaikilla tunneilla, siksi ilmoittaudutaan yleisryhmään Aikuiset. Opiskelijoille/eläkeläisille/työttömille on oma ilmoittautumisryhmänsä. Poikkeuksena on Aikuisten telinevoimistelu, johon ilmoittaudutaan ryhmäkohtaisesti. Yksi yleisilmoittautuminen riittää.
Uutta: Tiistain Urheilutalon Toiminnallinen lihaskunto tunnille ilmoittaudutaan jokaiselle tunnille erikseen. Tunnille otetaan max. 30 hlö/tunti. Ilmoittautumalla varaat paikkasi illan tunnille.

Aikuisten viikonlopun ryhmiin pyydämme ilmoittautumaan ryhmäkohtaisesti (ilmoittautumisohjelma näyttää mitä ryhmiä on tarjolla). Näin pyrimme varmistamaan ko. ryhmien jatkuvuuden koko kaudeksi (yksi yleisilmoittautuminen/ryhmä/kausi riittää).

Ilmoittaudu käyttäjätunnuksen ja saamasi salasanan avulla ohjelman ohjeiden mukaisesti. Ilmoittautuessasi teet itsellesi laskun, jonka saat sähköpostiisi. Maksa lasku ja käytä saamaasi viitenumeroa.

Katso maksutavoista erilliset ohjeet: Maksutavat

Tuo maksukuitti ohjaajalle, hän antaa sinulle jäsenkortin ja kausitarran kuittia vastaan.
Myös puhelinkuitti maksusta riittää.

Jos sinulla ei ole tulostinta etkä saa maksukuittia, voit tulla noutamaan jäsenkortin toimistolta. Toimistolla näemme maksusuoritukset aina noin 2 viikkoa maksupäivän jälkeen.

Jos sinulla ei ole internetyhteyttä: Voit maksaa kausimaksun ja jäsenmaksun tilille ja tuoda maksukuitin ohjaajalle. Tilinumero: OP FI8957413640252133, viite: 20909. Kirjoita ohjaajalle tuomaasi maksukuittiin seuraavat tiedot: nimi, osoite, syntymäaika (kk, pv, vuosi), sähköpostiosoite. Kausimaksun voi maksaa myös seuran toimistolle käteisellä (ei pankkikortilla).