Avelia-tiimi

Avelia-tiimiin voimistelijat ovat syntyneet vuosina 2010-2012. Avelia-tiimi koostuu kolmesta taitotesteillä jaetusta joukkueesta: Team Avelia, Avelia11 ja Avelia12.

Team Avelia on tavoitteellisesti harjoitteleva Avelia-ikäkauden edustusjoukkue, jonka tavoitteet on asetettu pitkällä tähtäimellä. Joukkue harjoittelee 3 krt/vko. Joukkue kilpailee 8-10 v sarjassa ja osallistuu seuran näytöksiin ja kisakatselmuksiin.

Avelia11 on tavoitteellisesti harjoitteleva joukkue, jonka tavoitteena on kehittää lajitaitoja 8-10v sarjatasoa vastaaviksi. Joukkue harjoittelee 3 krt/vko. Joukkue osallistuu Stara-tapahtumiin ja esiintyy seuran näytöksissä ja kisakatselmuksissa. Joukkue siirtyy kilpailemaan 8-10 v sarjaan kevätkaudella 2020.

Avelia12 on joukkue, joka keskittyy luomaan vahvaa perustaa joukkuevoimistelun perustaidoille. Joukkue harjoittelee leikkimielisessä ilmapiirissä ja antaa mahdollisuuden harrastaa lajia harrastemielessä. Joukkue harjoittelee 2 krt/vko. Joukkue osallistuu Stara-tapahtumiin ja esiintyy seuran näytöksissä ja kisakatselmuksissa.

Otamme Avelia12 joukkueeseen uusia v. 2011 ja 2012 syntyneitä voimistelijoita. Tällä hetkellä emme ota joukkueisiin enempää vuonna 2010 syntyneitä. Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä Avelia-tiimin vastuuvalmentajaan.

Tiimin vastuuvalmentaja: Hanna Komminaho, hanna.r.komminaho (at) gmail.com
Valmentajat: Emma Rapo, Tinja Tuohino
Apuvalmentajat: Vilma Vartiainen, Aino Perälä

Instagram:
avelia_onv