T-tiimi

Titanium
Titania

T-tiimi kilpailee kahdella kokoonpanolla.
Harjoituksia on neljä kertaa viikossa 2-4h kerrallaan sekä yhdessä että erikseen. Lisäksi pidetään ohjelmaleiripäiviä. Harjoituksissa treenataan monipuolisesti mm. liikkuvuutta, nopeutta, voimaa ja kestävyyttä sekä välinetekniikkaa.

Titaniumin voimistelijat ovat syntyneet vuosina 2004 ja 2005. Joukkue harjoittelee 4 kertaa viikossa, 2-3 tuntia kerrallaan. Monipuolinen harjoittelu sisältää mm. nopeutta, liikkuvuutta, voimaa sekä balettia. Titanium kilpailee 12-14-vuotiaiden harrastesarjassa. Joukkue osallistuu kolmiin kisoihin ja esiintyy seuran katselmuksessa ja joulunäytöksessä. Joukkueeseen otetaan mukaan uusia, motivoituneita voimistelijoita, joilla löytyy baletti-, tanssi-, voimistelu- tai luistelutausta. Ole rohkeasti yhteydessä vastuuvalmentajaan!

Titaniassa voimistelee 7 innokasta voimistelijaa. Joukkue nousee 14-16-vuotiaiden kilpasarjaan keväällä 2019. Harjoituksia on 4 kertaa viikossa 2-3 tuntia kerrallaan. Joukkue kuuluu Norvallan kilpasarjan valmennusrinkiin. Titania osallistuu kausittain neljään kilpailuun ja esiintyy kilpailukatselmuksissa. Joukkueeseen otetaan uusia voimistelijoita (s. 2003-2005), jotka omaavat tanssi-, voimistelu-, luistelu- tai balettitaustan ja ovat erittäin motivoituneita ja sitoutuneita harjoitteluun. Ole rohkeasti yhteydessä vastuuvalmentajaan!

Joukkueiden kuulumisia voi seurata instagramissa: @onv_titanium ja @onv_titania

 

Vastuuvalmentajat:
Emma Jama (Titanium), 040 0260328 / emma.jama(at)gmail.com
Emma Härkönen (Titania), 050 3287956 / emmasofi(at)student.oulu.fi
Valmentajat: Meri Alikoski, Milla Heponiemi, Katariina Kuki
Tanssinopettaja: Ville Sievänen