T-tiimi

Titanium
Titania

T-tiimi kilpailee kahdella kokoonpanolla.
Harjoituksia on neljä kertaa viikossa 2-4h kerrallaan sekä yhdessä että erikseen. Lisäksi pidetään ohjelmaleiripäiviä. Harjoituksissa treenataan monipuolisesti mm. liikkuvuutta, nopeutta, voimaa ja kestävyyttä sekä välinetekniikkaa.

Titanium koostuu 8 innokkaasta voimistelijasta. Tytöt ovat syntyneet vuosina 2004 ja 2005. Joukkue harjoittelee 4-5 kertaa viikossa, 2-3 tuntia kerrallaan. Monipuolinen harjoittelu sisältää mm. nopeutta, liikkuvuutta, voimaa sekä balettia. Syksyllä 2017 Titanium kilpailee 12-14-vuotiaiden sekä kilpa- että harrastesarjassa. Joukkue osallistuu kolmiin kisoihin ja esiintyy seuran katselmuksessa ja joulunäytöksessä. Joukkueeseen otetaan mukaan uusia, motivoituneita voimistelijoita, joilla löytyy baletti-, tanssi-, voimistelu- tai luistelutausta. Ole rohkeasti yhteydessä valmentajiin!

 

 

Titaniassa voimistelee 7 innokasta voimistelijaa. Joukkue kilpailee tavoitteellisesti 12-14-vuotiaiden kilpasarjassa. Harjoituksia on 4 kertaa viikossa 2-3 tuntia kerrallaan. Joukkue kuuluu Norvallan kilpasarjan valmennusrinkiin. Syksyllä 2017 Titania osallistuu kolmeen kilpailuun ja esiintyy kilpailukatselmuksissa. Joukkueeseen otetaan uusia voimistelijoita (s. 2003-2005), jotka omaavat tanssi-, voimistelu-, luistelu- tai balettitaustan ja ovat erittäin motivoituneita ja sitoutuneita harjoitteluun. Ole rohkeasti yhteydessä vastuuvalmentajaan!

Joukkueiden kuulumisia voi seurata instagramissa: @onv_titanium ja @onv_titania

 

 

Vastuuvalmentajat:
Emma Jama (Titanium), 040 0260328 / emmjama(at)eduouka.onmicrosoft.com
Emma Härkönen (Titania), 050 3287956 / emmasofi(at)student.oulu.fi
Valmentajat: Meri Alikoski, Milla Heponiemi, Katariina Kuki
Tanssinopettaja: Ville Sievänen