Vive-tiimi

Vive-tiimiin kuuluu 24 vuosina 2004-2006 syntynyttä voimistelijaa. Tiimi on jaettu kahteen joukkueeseen: Vivelia ja Vivella. Molemmat joukkueet kilpailevat 12-14– vuotiaiden kilpasarjassa ja harjoittelevat sekä yhdessä että erikseen.

Harjoituksia on 5 kertaa viikossa 1,5-3 tuntia kerrallaan. Tiimi on innokas ja energinen, ja tyttöjen harjoittelu on tavoitteellista. Vive-tiimi on ollut kasassa jo vuodesta 2010, joten sen jäsenet ovat yhtä suurta perhettä.

Sarjanousu on mennyt hyvin ja kategoriat ollaan pystytty pitämään samassa eli Vivella kakkos- ja Vivelia neloskategoriassa. Tiimin huippuhetki oli vuonna 2017 kun Vivella ja Vivelia valittiin 10-12-vuotiaiden joukkueista Suomessa pidettyihin joukkuevoimistelun MM-kisoihin esiintymään alkukilpailujen aikana. Tämä oli jännittävä ja opettava kokemus - olihan yleisöä jäähalli täynnä ja esiintyminen tuli vielä livenä Yle Areenasta.

Instagram: @viveteam_agg

@vivella.agg

@vvivelia

 

Jos mielenkiinto heräsi ja sinulla on taustaa voimistelusta, baletista tai tanssista, niin olethan yhteydessä suoraan valmentajiin.

Vastuuvalmentaja: Minna Keskitalo (041 5484976)

Valmentajat: Tarja Väisänen, Anni Kirvesniemi, Jutta Salo

Valmennusapuna myös Piia Holappa ja Jenna Katajamäki

Balettiopettaja: Alexandra Tiger