Kilpailut ja tapahtumat

 

Vastuuvalmentajalle pitää ilmoittaa noin kuukausi ennen kilpailupäivää sitova ilmoittautuminen kilpailuihin lähdöstä. Valmentaja kysyy ja suosittelee mihin kilpailuihin lähtee. Huipulle-ryhmissä kilpaillaan pääsääntöisesti kaikissa kilpailuissa.

Huoltajat pääsevät kilpailumatkan bussiin mukaan, jos tilaa on. Vapaat paikat täytetään voimistelijoiden ikäjärjestyksessä. Majoituksissa pyrimme järjestämään, että alle 12-vuotiaiden huoneissa on aina yksi valmentaja/huoltaja. Ketkään alle 10-vuotiaat eivät ole keskenään huoneissa.

 

Kustannukset (ei koske Staraa):

-matka n.20-60€(poikkeuksena Turun kilpailut)

-majoitus n.80€

-ruokailut (kilpailupäivä, menomatka ja lauantai ilta) n.35€

-osallistumismaksu, yksilö 25€, joukkue n.20€/voimistelija

àseura maksaa yhden osallistumismaksun kaudessa

-valmentajien/ tuomareiden kulut n.20€

 

Kustannukset laskutetaan ennen kilpailuja, eräpäivä on aina kisaviikon keskiviikko. Valmentajat voivat kysellä kuittia maksusta mikäli suoritus ei näy tilillä ennen kisoihin lähtöä.

Mikäli sairastuu ennen matkaa, mutta lasku on ehditty tehdä, on maksettava: osallistumismaksu, kisaruoka, matkasta ja valmentajien/tuomareiden kuluista puolet. Tämä sääntö, jotta kuluista ei synny suurta tappiota. Mikäli kilpailee vain joukkueessa ja joku toinen ei laskun teon jälkeen pystykään osallistumaan kilpailuihin on maksettava osallistumismaksu. Poikkeuksena Turussa järjestettävät kilpailut, jolloin matkakuluista syntyy suurempi tappio.