Uutisia ja tapahtunutta

 

Syksyn 2019 kisakausi

 

Syksyllä käytiin kolmet kilpailut. Ensimmäiset ja viimeiset Tampereella, lisäksi kävimme kilpailemassa myös Vantaalla. Kehitystä oli tapahtunut ja moni saikin nousupisteitä seuraavaan luokkaan.

 

Alla kaikki nousupisteet saaneet:

3.luokan 4.luokkaan

Ella Mylly

4.luokasta 5.luokkaan Iina Kukkula, Jenny Laitio, Noora Nykänen, joukkue Venla Laine, Noora Nykänen, Jenna Salonen ja joukkue Lilja Ukkola, Merituulia Leinonen,  Jemina Tulisalo

AG2 sarjasta Mariina Niva 6.luokan kilpasarjaan

6.luokan kilpasarjasta Anna Leppänen naisten SM-sarjaan

 

Muutamia nostoja sijoituksista:

Cup 3:

4.luokka yksilöt Iina Kukkula 8.

4.luokka joukkueet Venla Laine,  Noora Nykäsen, Jenna Salonen 4.

5.luokka joukkueet Senni Parviainen, Tuuli Suomalainen, Emmi Varpu kultaa

6.luoka yksilöt  Anna Leppänen kultaa

Cup 4

4.luokka yksilöt Noora Nykänen 4.

6.luoka yksilöt Anna Leppänen kultaa

Cup 5

3.luokka yksilöt Ella Mylly 6.

4.luokka yksilöt Jenny Laitio 4.

6.luokka yksilöt Anna Leppänen hopeaa

Aerobic Cup 3

 

Syksyn kisakausi avattiin Tampereella Varalassa 13-14.10.

Lauantaina kisattiin SM-sarjoissa ja sunnuntaina kilpasarjoissa. Sunnuntaina seuran urheilijoita nähtiin myös palkintojenjaossa. 3lk yksilöissä Jenna kolmas, 4lk yksilöissä Venla ensimmäinen, 5lk yksilöissä Emmi kolmas, 6lk yksilöissä Amanda ensimmäinen, saman luokan joukkueussa Amanda, Oona ja Tiia toisia.

 

 

 

 

 

Ikäkausiringin leiri Varalassa

 

Anna, Mariina, Oona P ja Oona V olivat ikäkausiringin leirillä Varalassa elokuun viimeisenä viikonloppuna. Leirillä valmentajana oli Romaniasta Christina.

 

Esiintymässä Valkeassa

 

Seuran aerobiccarit olivat elokuun lopussa esittelemässä lajia ja seuran uutta lastentuntia Rope Skippingia kauppakeskus Valkeassa.

Corina Constantinin leirillä

 

Osa seuran voimistelijoista osallistui Keravan Naisvoimistelijoiden järjestämälle leirille. Valmentajana leirillä oli maailman- ja euroopanmestari romanialainen Corina Constantin. Kuumuudesta huolimatta leirillä harjoiteltiin intensitiivisesti ja monia hyödyllisiä asioita jäi mieleen. 

 

 

SM-kilpailut ja mestaruuskilpailut 18-20.5 Kajaanissa

 

 

Unelmien liikuntapäivä

 

Esiintymässä ja näyttämässä kesällä alkavaa uutta lajia, Rope Skippingia, Nallikarissa Unelmien liikuntapäivässä.

 

Aerobic Cup 2

 

Valkeakoskella kilpailtiin kevään toinen kilpailu 21-22.4 Lauantaina Mariina sijoittui AG2 sarjassa kuudenneksi 26 yksilön joukosta. Sunnuntaina 3lk yksilöissä jälleen kolmoisvoitto, Oona V ensimmäinen, Noora toinen ja Oona P kolmas. 4lk joukkueissa hopeaa (Emmi, Tessa, Tuuli), 5lk yksilöissä hopeaa Roosalle ja pronssia Emmille, 6lk yksilöissä Tiialle hopeaa.

 

Aerobic Cup 1

Kevään ensimmäiet kilpailut järjestettiin 7-8.4 Nokialla. Lauantaina kilpailtiin tuttuun tapaan SM-sarjoissa, sekä ND-sarjoissa. 15-17-vuotiaiden AG 2-sarjassa Mariina onnistui ilman suurempia virheitä ja sijoittui 12:sta 27:n kilpailjan sarjassa. Saman ikäluokan joukkue sarjassa Anna, Elena ja Roosa saavuttivat hopeaa.

Sunnuntain kilpasarjoissa 3.luokan yksilöissä napattiin kolmoisvoitto ja kaikki saivat myös nousupisteet 4.luokkaan. Ensimmäiseksi sijoittui Oona V, toiseksi Noora ja kolmanneksi Oona P. 4.luokan joukkueissa kilpaili 14 joukkuetta, seuran joukkue Emmi, Tessa ja Tuuli saivat hopeaa. 5.luokan yksilöissä Emmi sai upeasti hopeaa 19 kisailijan sarjassa, samassa sarjassa Anna sijoittui viidenneksi.

 

Liikukko Nää? -tapahtuma

Merkuriuksen urheilijat toimivat Ouluhallissa 21.1 järjestetyssä tapahtumassa seuran pisteellä esittelemässä toimintaa. Tapahtumassa esiintyivät Netunusten ja Pluton joukkueet.

 

Aerobic Cup 5 Nokia

 

Syksyn viimeiset kisat sujuivat onnistuneesti. Mukana oli paljon nuoria kisailijoita 2-luokassa. Nousupisteet saavuttu 3-luokasta 4-luokkaan Iiris, Pinja, Saara ja 4-luokasta 5-luokkaan Anna, Linda, Mariina, Roosa, Senni. 3-luokan yksilöissä Oona saavutti pronssia. Yli 15-vuotiaiden kilpasarjassa Linda sijoittui hyvällä suorituksella toiseksi ja Anna viidenneksi. Naisten kilpasarjassa Tiia teki varman suorituksen ja voitti sarjan. 

 

Aerobic Cup 4 Turku

 

Kilpailuissa lauantaina SM-sarjoissa kilpaili 15-17-vuotiaiden sarjassa sekä joukkue että yksilö.

Sunnuntaina edustajia oli kaikissa luokissa. 3.luokan yksilöissä Noora ylsi hienosti pronssille, 5.luokan yksilöissä Anna taisteli hopeaa ja 6.luokan yksilöissä Tiia saavutti huippupisteet ja ylsi kultaan.

 

Aerobic Cup 3 Varala

 

Syksyn ensimmäiset kilpailut käytiin Tamperellaa Varalan Urheiluopistolla 14-15.10.2017.

Lauantaina päivän aloittivat 2.luokassa ensimmäistä kertaa joukkueena kilpailut joukkue, Amanda, Saaga ja Vilma. SM-sarjoissa nähtiin naisten sarjassa pitkästä aikaa ONV:n edustusta kun Amanda kilpaili sarjassa keväällä saamien nousupisteiden jälkeen.

Sunnuntaina ONV:n suoritukset onnistuivat ja seuran aerobiccarit saavuttivat monia mitaleja. 3.luokan yksilöissä Noora saavutti kultaa ja Oona pronssia. 4.luokan joukkueissa mitaleilla pääsivät kaksi seuran joukketta. Anna, Linda, Mariina, Roosa ja Senni ylsivät kultaan sekä Lilja, Nelli ja Venla pronssille. Naisten kilpasarjassa Oona sijoittui ensimmäiseksi ja Tiia toiseksi.

 

Kilpasarjojen mestaruuskilpailut

 

Mestaruus kilpailut käytiin 6.5 Seinäjoella. ONV:lle liiton mestaruus tuli naisten sarjassa, lisäksi samassa sarjassa kolmas sija. 4.luokan joukkueissa Merituulia, Viljamaija ja Iina tulivat hienosti kolmanneksi.

 

 

Aerobic Cup 2

 

Järjestimme kevään toiset kilpailut 22-23.4 Linnanmaan liikuntahallilla. Lauantaina kisattiin 2.luokassa, ND kokoonpanoissa ja kaikissa SM-sarjoissa. Oulusta 2.luokassa oli yhteensä 13 osallistujaa, suurin osa ensimmäistä kertaa kilpailuissa.

Sunnuntaina seuralta oli kilpasarjossa hyvä edustus ja mitalisaalis. 3.luokan yksilö Noora sijoittui ensimmäistä kertaa yksilönä kilpaillessa kolmanneksi. 4.luokan joukkue Adalmiina, Anna, Elena, Linda ja Senni paransivat huimasti suoritusta edellisistä kilpailuista sijoittuen nyt toiseksi. 5.luokan yksilöissä Anna saavutti hopeaa. Naisten kilpasarjassa tuli jälleen kolmoisvoitto ja lisäksi Amanda saavutti nousupisteet naisten SM-sarjaan.

 

 

Aerobic Cup 1

 

Kilpa-aerobicin kevään kilpailukausi avattiin 1-2.4. Valkeakoskella. Oulun Naisvoimistelijoiden 4.luokan joukkue Lilja Ukkola, Nelli Martikainen ja Venla Laine sijoittuivat hienosti kolmanneksi. Naisten kilpasarjassa tuli kolmoisvoitto, Amanda Haatainen voitti, toiseksi sijoittui Lotta Partanen ja kolmanneksi Tiia Partanen. Mukana oli myös ensikertalaisia 2.luokan joukkue- sarjasa kilpaili Amanda, Minja, Sisu ja Titta.

 

Treeniringin leiri

 

Helmikuun treeniringin leirille osallistui seurastamme Adalmiina ja Mariina. Leirillä päästiin mm. näyttämään uusia ohjelmia tuomareille.