Lisenssit ja vakuutukset

Oulun Naisvoimistelijat ry ei vakuuta seuran jäseniä.Lisenssit

Suomen Voimisteluliiton yleisten kilpailu- ja kurinpitosääntöjen perusteella jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin osallistuvalla urheilijalla on oltava voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi.

Lisenssien osto tapahtuu seuran ilmoittautumisohjelman kautta.


Vakuutukset

Kilpalajeissa vakuutuksen voi hankkia lisenssin tai oman vakuutuksen kautta. Voimisteluliiton kumppani vakuutuksissa on OP Vakuutus. OP Vakuutuksen Sporttiturvasta korvataan, kun loukkantuminen tapahtuu äkillisen tapaturman seurauksena. Jokaisella lisenssiurheilijalla tulee olla kilpaurheilun kattava vakuutus.

Kilpalisenssiin sisältyvä vakuutus tulee voimaan uusin turvin kauden alusta 1.9.2017 mikäli maksu on maksettu syyskuun 2017 aikana. Myöhemmin maksettaessa vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkellä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika.

Mikäli urheilijalla on oma, urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus, voi hän ottaa vakuutuksettoman lisenssin. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ennen lisenssin hankkimista. Maksamalla vakuutuksettoman lisenssin lisenssinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailu- ja harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla.

Lisätietoja lisenssivakuutuksesta löytyy Voimisteluliiton lisenssi-sivuilta ja sivun vasemman reunan tuoteselosteista. Jokainen valmennusryhmäläinen hankkii lisenssin itsenäisesti. Lisätietoja ja apua lisenssin hankintaa varten saa omalta valmentajalta.