Valioryhmä

"More" Voimisteluliitto 125v näytöksessä Helsingin jäähallissa marraskuussa 2021

Seuran nettisivujen päivityksen yhteydessä tammikuussa 2021 kysyin valioryhmäläisiltä mitä he haluaisivat tähän kirjoitettavan. Ja siitähän seurasi värikäs whatsappailu, jonka palasia tässä (älä säikähdä):

-Ryhmässä tehdään mitä milloinkin sattuu huvittamaan. Yleensä sillä on pärjätty. Varaudu tanssimaan kauniissa hepenissä tai sitten puhallettavassa sumoasussa. 
-joskus kauan sitten esiinnyttiin myös kukkina
-ja patsaina 
-jos tunnet olosi kotoisaksi vaikka lahtivajassa, löydät itsestäsi jättiläisen sielua, kykenet tottelemaan mutta samalla tilanteen niin salliessa olet valmis vapautumaan kaikista estoistasi ja koet, että enemmän on enemmän, tämä ryhmä on sinua varten 
-liikekieli vaihtelee kauniista flowsta p----------n levittelyyn ja kontaktiin 
ps. saatat (halutessasi) löytää itsesi esiintymästä myös SuomiLovesta tai ulkomailta

ONV:n valioryhmä on tanssillisen voimistelun ja showtanssin esiintyvä ryhmä, jonka toiminta-ajatuksena on nauttia liikkumisesta hyvässä seurassa. 

Olet tervetullut liittymään joukkoon, jos sinulla on sopivaa tanssin tai voimistelun taustaa. (Tanssijoiden ikähaitari tällähetkellä suunnilleen 30-60v) Tule kokeilemaan. Ryhmässä on hauskaa. 

Valioiden treeniaika on sunnuntaisin Urheilutalolla klo 17-19. Sunnuntain tunnilla alkutunnista keskitytään treenaamaan monipuolisesti tanssillisen voimistelun ja tanssin tekniikkaa, mm. vartalotekniikkasarjoja ja salin poikki -harjoitteita, ja lopputunnista harjoitellaan usein esiintymisohjelmia.  Tunneilla saa käydä vaikka ei haluaisi esiintyä tai kilpailla. Ainoa pääsyvaatimus on että kestää ajoittain runsaan huumorin tunneilla…

Lisätietoja valioiden treeneistä, ryhmästä ja koreografioista saa ONV:n toimistolta tai ohjaajilta:

Annu Tertsunen,  040 5262505

Tiina Sainila,  044 3436323