Ryhmäliikunta

 

Ryhmät ovat tauolla keväällä 2018:

- talviloma 5.-11.3.
- pääsiäinen 29.3.-2.4.
- helatorstai 10.5.

 

Mahdollisesti muitakin peruutuksia voi kauden aikana tulla, koska koulut voivat ottaa salivuorojamme omaan käyttöön. Näistä peruutuksista kerromme etusivun Peruutukset/Muutokset -palstalla. Emme lähetä peruutuksista ja muutoksista sähköpostia tai tekstiviestejä, joten tarkistathan nettisivuilta tilanteen ennen tunnille tuloa. Peruutuksen sattuessa olet tervetullut johonkin toiseen ryhmään.

 

 

 

Priima-laatuseura on seura, joka panostaa aikuisten terveys- ja kuntoliikunnan laadukkaaseen tarjontaan. Se on sitoutunut pitkäjänteiseen, jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja kuuluu
Suomen suurimpaan terveysliikuntaketjuun - Voimisteluliittoon. PRIIMA-laatuseurana Oulun Naisvoimistelijat on sitoutunut noudattamaan Suomen Voimisteluliiton sertifioiduille aikuisliikunnan seuroille asetettuja tavoitteita.

ONV sai vuonna 2007 Priima-sertifikaatin, joka on osoitus laadukkaasta aikuisliikuntatoiminnasta seurassa, yhtenä ensimmäisistä Suomen Voimisteluliittoon kuuluvista seuroista.
Sertifikaatti uusittiin jo kolmannen kerran 2016, ja menossa on ONV:n yhdeksäs Priima-vuosi.

Priima-seuran aikuisliikunta on turvallista, terveyttä edistävää, tuottaen sekä elämyksiä että iloa.

 

Nuori Suomi Sinetti on merkki laadukkaasta ja kehittyvästä seuratoiminnasta lasten ja nuorten liikuttajana. Sinettikriteereissä mainitut ilo, innostus ja oppiminen sekä kaveruus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet harrastamiseen ovat ONV:n toiminnan kulmakiviä, jotka huomioon ottaen seuran toimintaa kehitetään vuosi vuodelta eteenpäin. Sinetti on ensi kertaa myönnetty ONV:lle vuonna 2009, jonka jälkeen toimintaa on tarkkailtu ja auditoitu kolmen vuoden välein. Keväällä 2015 saimme taas luvan kantaa sinettiä ylpeinä seuraavat kolme vuotta. Nuori Suomi -sinettiseurana Oulun Naisvoimistelijat tukee harrastajien ja ohjaajien innostuneisuutta ja monipuolista harjoittelua sekä urheilullista elämäntapaa.

 

Ikääntyneiden liikuntaharrastusta tuetaan Suomen Voimisteluliiton Ikiliike-hankkeella.

Ryhmissä keskitytään ikääntyneiden liikunnallisten tarpeiden kuten voiman, tasapainon, liikkuvuuden ja kestävyyden harjoittamiseen, sosiaalisuutta unohtamatta. Tunneille voivat osallistua kaikki jäsenemme.

ONV on yksi Ikiliike-pilottiseuroista. Linkki Ikiliike-ryhmiin.
 

 

Ryhmäliikuntakalenterit

 

Tulostettava ryhmäliikuntakalenteri