« Takaisin julkisille sivuille

Ohjaajat

HELISTEN-MIKKOLA SOILE
Koulutukseltani olen liikuntatieteiden (LiTM) ja liikuntalääketieteen maisteri (TtM). Päätyökseni teen opetustyötä lukiossa, pääaineeni ovat liikunta ja terveystieto. Ryhmäliikunnanohjaajana olen toiminut jo yli 30-vuotta. Näihin vuosiin mahtuu monta ihanaa jumppatarinaa ja monta eri aikakautta jumpan osalta. Näiden lisäksi olen mukana myös pesäpallon valmennustehtävissä Naisten Superpesiksessä. Vapaa-aikani vietän lasteni harrastusten parissa ja nautin rauhallisista koti-illoista. 

HOLAPPA HEIDI
Moi! Oon Heidi ja ohjannut ryhmäliikuntaa jo 16 vuotta. Sen matkan varrella oon kouluttautunu liikunnanohjaajaksi ja personal traineriksi, sekä haalinut useita eri lajien ohjaajakoulutuksia mukaani. Liikunta on aina ollu osa mun elämää ja viihdyn ohjaustyössä just siksi, että saan välittää liikunnan iloa ja innostaa ihmisiä ylittämään välillä ittensä ja siirtymään pois sieltä mukavuusalueeltakin. Liikunnassa on kuitenki tärkeintä löytää se oma juttu ja kipinä siihen, että siitä nauttii, joten mää yritän parhaani mukaan olla auttamassa ja tsemppaamassa sua siinä.

 

HÄMEENAHO MARJUT
Olen juuri aloittanut jumppaohjaajana Oulun Naisvoimistelijoissa. Olen käynyt Suomen Voimisteluliiton ryhmäliikunnan ohjaajajan, tanssitreenin ja tehotreenin koulutukset. Lisäksi olen käynyt lapsijoogaohjaajan kurssin. Rakkain laji on tanssitreeni, jossa ihana musiikki ja helpot, hauskat koreografiat vievät mukanaan. Päivätyöni on tietokoneen ääressä, ja voin hyvin samaistua asiakkaisiin, joille jumppa on vastapainona arjen ahertamiselle. Toivon, että pystyn ohjaajana tarjoamaan iloa, sykettä ja vähän elämyksiäkin jumpan kautta.

JUOLA EEVA

Olen ohjannut 28 v liikuntaryhmiä. Vuosien varrella olen käynyt runsaasti koulutuksia mm. ryhmäliikunnan ohjaajan koulutus, Pilates, Asahi, Flowtonic, Kahvakuula jne. Tänä vuonna ohjaan: kuntojumppa, venytys- /syväjumppa, jättipallo, aamulatino, Asahi, latinoladyt ja aamuvoimistelu ryhmiä.
Toimin myös seuran toiminnanjohtajana.

JUUSOLA MINNA
Ammatiltani olen liikunnanohjaaja (AMK), lastentarhanopettaja ja luokanopettaja. Päätyökseni teen tällä hetkellä luokanopettajan työtä ja sen lisäksi valmennan 5-7 kertaa viikossa kilpa-aerobiccia. Olen valmentanut kilpa-aerobiccia lähes 20 vuotta.

KARTIOVAARA TIITTA

Olen toiminut reilut 20 vuotta terveys- ja liikunta-alalla yrityksissä, yksityisellä saleilla, seuroissa, kansalaisopistoissa jne. Ryhmä- ja yksilöohjaustyön lisäksi olen toiminut mm. erityisopettajana aikuisoppilaitoksessa (aineina liikunta ja terveyskasvatus, liikkumistaito sekä ergonomia), hierojana yrityksissä sekä kuntotestaajana ja ohjaajana julkisella sektorilla.

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (erik. erityisryhmät), koulutettu hieroja, ravintovalmentaja ja opettaja (AOKK). Olen lisäksi opiskellut mm. seikkailukasvatusta (Tornio HUMAK), yrittäjän ammattitutkinnon (YAT) sekä tuotekehityksen ammattitutkinnon. Ohjaustaustani on laaja: olen ohjannut kuutta LesMills lajia, Pilatesta, joogaa, Zumbaa ja muita tanssillisia tunteja, sisäpyöräilyä sekä perusjumppia, toiminnallisia tunteja, kehonhuoltotunteja jne.

Mielestäni tarkoituksenmukaisesti, ammattimaisesti ja monipuolisesti toteutettuna ryhmäliikunnan harjoitusvaikutukset ovat parempia ja pitkäaikaisempia. Onnistumiset, ilo ja elämykset kuuluvat keskeisesti liikkumiseen, myös ryhmäliikunnassa!

KILKKI HEIDI
Hei, olen tanssinut lapsesta saakka brasilialaisia tanssilajeja sambakoulussa Turussa sekä Helsingissä. Elämäni vei tänne Oulun seudulle ja perheeseeni kuuluu 3 lasta ja avomies.
Tällä hetkellä olen kohta vetänyt täällä Oulun seudulla 4,5v.vuotta Sambic-tunteja sekä afro-brasilialaistansseja ja 3v.Lavista sekä lihakuntojumppia sekäkehonhuolto ja yoga tunteja . Olen ohjannut jo yli kaksikymmentä vuotta tanssitunteja sekä nyt myös viisitoista vuotta ryhmäliikuntaa.
Olen iloinen, energinen sitä haluan tuoda esiin tunneillani sekä hyvän olon koko kehoon. Tanssi tuo itselleni hyvää fiilistä, iloa ja voimaa tähän arjen kiireiseen elämän tahtiin. Hiki virtaa, askel nousee, hymy irtoaa ja musiikki vie mukanaan!
Tässä kaiken keskellä olen itseni kouluttanut harrastuksesta ammatin Liikunta-alan ammattitutkinnon aikuisliikunta, hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja, personal trainer ja ravintovalmentaja sekä eri lajien ohjaajakoulutuksia käynyt sekä 22v. olen työskennellyt ravintola kokkina.
Tervetuloa tunneilleni niin vasta-alkajat kuin pidempään harrastaneet liikkujat!

KOIVISTO SATU
Muutaman vuoden Zumba® tunneilla tanssimisen jälkeen tie vei minut ohjaajakoulutukseen, ja nykyään minut tapaa tunneilla myös siinä roolissa. Ohjaajana haluan välittää liikkumisen ja tanssimisen iloa ja monella tavalla hyvää tekevää oloa.

Annetaan musiikin viedä ja tanssitaan porukalla kropat liikkeelle, hiet pintaan ja mielet virkeäksi.

KRISTO RAIJA

KUJALA ANU
Olen liikunnan ammattitutkinnon suorittanut energinen liikunnanohjaaja. Taustaltani olen entinen telinevoimistelija, uimari ja yleisurheilija. Ohjaamiskokemusta minulla on lasten voimistelutunneista yli seitsemän vuoden ajalta. Olen myös kahden aktiivisen pojan äiti, joten lasten kanssa toimiminen on minulle arkipäivää.
Ohjaan lasten voimistelukouluja sekä aikuisten ryhmäliikuntatunteja. Liikuttaminen on minulle intohimo ja tavoitteenani on nähdä hymy jokaisen jumpparin kasvoilla. Nähdään tunneilla - laitetaan yhdessä suupielet ylöspäin! :)

LEHTOSAARI HEINI
Olen 30-vuotias liikunnanohjaaja. Olen ohjannut liikuntaa kaiken ikäisille jo yli 15 vuotta. Liikunnanohjaajana olen innostava, positiivinen ja ammattitaitoinen. Rakastan liikuttaa niin lapsia kuin aikuisia. Tärkeimpänä pidän sitä, että liikkuminen on mukavaa, turvallista ja tehokasta.

LEINONEN LOTTA
Olen harrastanut kilpatanssia lapsesta asti ja erikoistunut siinä lattareihin. Lisäksi kuubalaiset tanssit ovat myös löytäneet minut. Kilpailen edelleen niin pari,kuin soololattareissakin.
Olen opettanut erilaisia tanssitunteja jo 8 vuoden ajan, sekä lisäksi olen ohjannut muunlaista ryhmäliikuntaa. Opiskelen myös Oulun ammattikorkea koulussa tanssinopettajaksi.
Minun tunneillani nautiskellaan ihanista lattarirytmeistä, mukaansa tempaavasta musiikista ja ennen kaikkea tanssista.

PAASIO HEIDI
Olen iloinen liikuttaja, jolle liikunta on enemmänkin elämäntapa kuin harrastus saati työ. Jo vuosia olen saanut eri jumppaseuroissa, organisaatioissa ja saleilla ihmisiä liikkumaan tsempata ja kannustaa ohjauksen muodossa. Ohjaajana parasta on nähdä hikisen rutistuksen jälkeen asiakkaiden onnistumisen ilo & liikunnan tuoma hyvä olo! Oma ydinosaaminen on ns. raskaissa tehotreeneissä kuten steppi ja pumppi. Vaikka tosissaan tunneillani välillä vedetään, niin kuitenkin aina pilke silmäkulmassa ja kokonaisvaltainen hyvä olo edellä ;D

SALMI SEIJA
Liikunnanohjaaja (ja kohta myös personal trainer). Ohjaan yli 20 vuoden ohjaajakokemuksella ihania seniori- ja aikuisten liikuntaryhmiä. Perheeseeni kuuluu aviomies, 2 lasta ja koira.

SIMI WILMA

Olen Wilma, 22-vuotias ryhmäliikunnanohjaaja. Olen aloittanut ryhmäliikunnan vetämisen Les Mills -lajeista ja niiden kautta siirtynyt kehittämään myös omia tunteja. Urheilu on aina kulkenut elämässä ja muun muassa pesäpalloa, lentopalloa ja tanssia on tullut harrastettua.
Ohjaajana haluan, että tunti on asiakkaiden näköinen ja sinne on aina mukava tulla. Tavoitteena saada aikaa niin sanottu flow-fiilis; kello unohtuu ja vasta tunnin lopussa huomaa ajan hävinneen johonkin. Hiki saa tulla mutta hauskaa pitää olla!

TERTSUNEN ANNU
Ohjaan Oulun naisvoimistelijoissa Valiovoimistelijoita sekä tanssillisen voimistelun tekniikkaa.

Olen pitkän linjan naisvoimistelun ja tanssin harrastaja, ja ohjannut esiintyviä ryhmiä eri tanssi- ja voimisteluyhteisöissä 90-luvun alusta lähtien. Ohjaajakoulutusta olen saanut Voimisteluliiton (ja sen edeltäjien) kursseilta ja eri tanssilajien ohjauskursseilta (mm. baletin, jazztanssin ja nykytanssin yksittäisiä ohjauskursseja). Ohjaajana/koreografina olen saavuttanut kaksi showtanssin Suomen mestaruutta (Performing arts, Aikuiset2 muodostelmat vv. 2012 ja 2014), ja tanssijana SM-tason mitaleita on vielä muutama lisää, eri sarjoista.

Tuntini eivät ole vain liikkeen suorittamista mallin mukaan, vaan osin pohdiskelua – mistä liike lähtee, miltä se tuntuu tanssijassa, ja mikä on se tunne tai tarina mitä haluamme liikkeellä yleisölle välittää. Tunneillani ja koreografioissani hyödynnän sekä voimistelun että tanssin elementtejä, enkä edes pyri erottamaan niitä toisistaan... Ohjauksessani hyödynnän myös ammatillista osaamistani eli lääkärin koulutusta – pyrin hyvin luonnolliseen ja anatomisesti oikealla tavalla ohjattuun ja suoritettuun liikemateriaaliin.

Kauden 2018-2019 päätavoite sekä minulla koreografi/valmentajana että ohjaamallani valioryhmällä on Itävallassa heinäkuussa järjestettävä Gymnaestrada, jonne minut on kutsuttu Suomen edustuskoreografian tekijäksi FIG-gaalaan.

TIAINEN TOPI
Olen koulutukseltani peruskoulun lehtori. Monipuoliset treenit ovat aina kuuluneet liikuntaharrastuksiini.

Ohjaajakoulutuksia minulla on mm. kuntosali, toiminnallinen harjoittelu ja kahvakuula.

TÖRRÖ SANNA
Olen yli 20-vuotisen kokemuksen omaava lasten ja aikuisten iloinen liikuttaja. Oma lapsuuden voimisteluharrastus vei aikanaan ohjaajaksi ja sillä tiellä ollaan edelleen. Tunneillani liikkuvat sekä lapset että aikuiset. Tule mukaan nauttimaan liikunnasta yhdessä!