Jäsenen ABC

Tervetuloa Oulun Naisvoimistelijoihin!

Tietoa seurasta

Seuran jäseniä v. 2019 tilaston mukaan n. 2100. Seura on perustettu 1906.
Harrasteryhmien lisäksi löytyy kilparyhmiä showtanssissa, joukkuevoimistelussa ja kilpa-aerobicissa.

Kaudet

Vuosi jakaantuu kolmeen kauteen: kevät-, kesä- ja syyskauteen. Jokaiselle kaudelle ilmoittaudutaan erikseen ja maksetaan kausimaksu.

Kausien alussa on aina ruuhkaa, siihen kannattaa varautua positiivisella asenteella. Heti kun uudet kokeilijat ovat löytäneet omat ryhmänsä tilanne rauhoittuu. Sopu tilaa antaa.  Vanhempien kannattaa kertoa etukäteen lapsille mahdollisesta ruuhkasta.

Tiedottaminen

Löydät nettisivuiltamme kauden jumppa-aikataulut. Ajankohtaista-osiossa tiedotamme muutoksista ja peruutuksista. Kannattaa aina ennen jumpalle lähtöä tarkistaa, onko tullut muutoksia tai peruutuksia. Emme lähetä muutoksista ja peruutuksista sähköpostia. Olemme myös Facebookissa, käy tykkäämässä!

Ilmoittautuminen

Toimintaan ilmoittaudutaan sähköisesti netissä ilmoittautumisohjelman kautta. Katso ohjeet ilmoittautumiseen.

Tutustuminen

Toimintaamme voi tutustua käymällä yhdellä tunnilla veloituksetta. Ilmoittaudu ja maksa kausimaksu vasta kokeilun jälkeen. Lasten ja nuorten ryhmiin ilmoittaudutaan ensin, ilmoittautumalla varaat paikan ryhmässä.

Peruminen

Ilmoittautumisen voi perua ainoastaa seuran toimistolle joko sähköpostitse toimisto@oulunnaisvoimistelijat.fi  tai soittamalla puh. 08 379 263. Peruuttamalla paikkasi annat mahdollisuuden jonossa oleville innokkaille. Mikäli et tule kahdelle ensimmäiselle kerralle lasten tai nuorten ryhmään, ilmoita asiasta toimistolle.

Maksut

Katso ohjeet maksamiseen.

Vakuutus

Jäsenet eivät ole vakuutettuja. Seuran ja siten myös Voimisteluliiton jäsenenä voit ostaa tapaturmavakuutuksen ilmoittautumisohjelman kautta ja maksaa sen kausimaksun yhteydessä. Vakuutuskausi on 1.9.-31.8. Tapaturman sattuessa mene heti lääkäriin, pyydä vakuutusta varten todistus, soita seuran toimistolle niin saat vakuutuksen numeron. Vakuutusyhtiö on Pohjola.

Tunneille mukaan

Ensimmäisellä kerralla tuo ohjaajalle maksukuitti, niin saat kausitarran vanhaan jäsenkorttiisi tai uuden jäsenkortin. Varustaudu liikuntaan sopivilla vaatteilla ja kengillä, jumppa-alustalla, hikipyyhkeellä ja juomapullolla. Muualla kuin Urheilutalolla järjestettäville kahvakuulatunneille ota oma kahvakuula mukaan. Putkirullaustunnille ota oma rulla, ensimmäisellä kokeilukerralla lainattavissa seuran rullia (rajoitettu määrä).

Harjoituspäiväkirjat

Jokaisessa ryhmässä pidetään tarkasti kirjaa kävijöistä harjoituspäiväkirjojen avulla. Aikuisten ryhmässä merkitse aina läsnäolosi. Harjoituspäiväkirjojen perusteella seura saa kaupungillta elintärkeää toiminta-avustusta ja suunnittelee toimintaansa.

Harjoitusajat

Noudatamme salien ohjeita. Ilmoitetusta jumppa-ajasta vähennetään yleensä noin 5 min sujuvien vaihtojen takaamiseksi. Yleisesti tunti pidetään n. 55 minuutin pituisena ja 30 minuutin lasten jtunti n. 25 min pituisena. Lasten ryhmissä illan ensimmäiselle ja viimeiselle tunnille tulijoiden vanhempien toivotaan auttavan ohjaajia välineistön kanssa, näin liikunta-aikaa jää hieman enemmän.

Turvallisuus ja viihtyvyys

Tutustu salin turvallisuusohjeisiin, kuten poistumisteihin tulipalon sattuessa. Tule tunnille  vain terveenä.
Vanhemmat, tuottehan lapset tunneille ajoissa. Voitte odotattaa lapsia jumpan ajan pukuhuoneessa. Mikäli joudut lähtemään johonkin jumpan aikana, ilmoita asiasta ohjaajalle.

Ethän käytä voimakkaita hajusteita.
Pidä puhelimesi äänettömällä.
Noudata salin ja pukuhuoneiden ohjeita.
Älä jätä pukuhuoneisiin mitään arvokasta. 
Nauti liikunnasta! :)

Iloisia jumppahetkiä!