« Takaisin julkisille sivuille

Ohjaajat

FILALI MERIEM
Hei, olen Meriem Filali, kutsumanimeltä Mitti. Olen 16-vuotias tyttö, joka on harrastanut telinevoimistelua läpi elämäni ja valmentanut noin 3 vuotta. Ohjaajana olen kannustava ja hymyilevä, mutta jos tarpeen tulee, pidän myös kuria! Tällä hetkellä valmennan eri-ikäisten tyttöjen ja poikien temppujumppia.  

FILALI YASMINA
Olen 24- vuotias lääketieteen opiskelija Oulusta. Tällä hetkellä ohjaan ONV:llä  temppujumppia lapsille. Ohjaajakokemusta löytyy noin 10 vuotta, jonka aikana olen valmentanut lisäksi perheliikuntaa sekä telinevoimistelua lapsille ja aikuisille. Ohjaajana tavoitteenani on innostaa ihmisiä liikkumaan, oppimaan ja pitämään hauskaa liikunan parissa!

HEIKKILÄ MINNA
Olen iloinen, tsemppaava ja jumppareita haastava ohjaaja. Koulutukseltani olen lastentarhanopettaja ja liikunnanohjaaja (amk). Ryhmäliikunnan ohjaamisen olen aloittanut vuonna 2005 ja tehnyt sitä säännöllisen epäsäännöllisesti vuosien ajan. Ohjaan sekä aikuisten että lasten ryhmiä. Minulle liikkuminen on yksi tärkeimmistä asioista elämässä ja haluan jakaa liikunnan iloa ohjaamalla erilaisia liikuntaryhmiä. 

HIETALA JENNA
valmentaja (Delia-tiimi), Esivalmennus,
johtokunnan jäsen

  • Valmentanut vuodesta 2014
  • Ammatti: ympäristötekniikan DI
  • Voimistelutausta: 22 vuotta (KTU, ONV), lisäksi harrastanut eri tanssilajeja
  • Koulutustaso: suorittaa 1. tasoa
  • Vapaa-ajalla Jenna viihtyy ystävien seurassa sekä harrastaa monipuolisesti urheilua ja kädentaitoja.

JÄRVINEN PIIA
Rovaniemeltä Ouluun opintojen perässä muuttanut kauppatieteen opiskelija Oulun yliopistolta. Tanssia olen harrastanut sekä kisaten että ihan vain tanssin riemusta nauttien, ja vahva tanssitausta varmasti näkyy myös opetuksessa ja tunneilla. Viimeisin tuttavuus tanssipuolelta on LindyHop, johon hurahdin täysin pari vuotta takaperin. Voimistelu on myös verrattain uusi harrastus, mutta viime syksynä opetin jo tanssillisen voimistelun alkeita. Aiemmin olen ohjannut tanssia ikähaarakulla 3-60 vuotiaille, sekä pitänyt erilaisia liikuntakerhoja alakouluikäisille. Parasta tanssissa ja voimistelussa on kehon monipuolinen käyttäminen, uusien liikkeiden oppiminen ja iloinen treeniseura. Ohjaukseni pohjana pyrin aina pitämään oppimisen ja tekemisen ilon sekä riemun kautta.
Oulun Naisvoimistelijoilla aloitin keväällä 2018 ohjaamaan voimistelukouluja lapsille!

KESKITALO MINNA
Ammatiltani Terveysliikunnan suunnittelija. Toiminut valmentajana vuodesta 1989 ja vuonna 1997 toin joukkuevoimistelun Oulun naisvoimistelijoihin. Toimin myös seuran voimistelukoulukouluttajana ja aikaisemmin ollut liiton toiminnassa aktiivisesti mukana. Itse olen voimistellut rytmistä kilpavoimistelua 18 vuotiaaksi asti Haukiputaan Heitossa. Tanssillista voimistelua harrastanut ONV:ssä vuodesta 2002, joka jatkuu edelleen. Perheeseeni kuuluu kolme lasta ja mies. Vapaa-aikani vietän heidän kanssa mm. matkustellen.

LANG SOFIA
Olen Sofia, Performing Arts sekä Disco- lajeja harrastava nuori. Olen kilpaillut vuodesta 2012 lähtien ja edennyt kansallisistakilpailuista myös maailmanmestaruus kilpailuihin asti. Olen pienestä asti harrastanut telinevoimistelua n. 8 vuotta, jonka jälkeen siirryin vähitellen tanssipuolelle. Liikunta on aina ollut tärkeä osa elämääni. Jo peruskoulun aikana rupesin ohjaamaan nuorempia ja tekemään erilaisia koreografioita niin koulujen välisiin kilpailuihin kuin Performing Arts kilpailuihin. Tällä hetkellä ohjaan lasten showtanssi tunteja. Toivon että tanssi tuo lasten ja nuorten harrastukseen iloa ja rohkeutta toteuttaa itseään. 

LEHTOSAARI HEINI
Olen 30-vuotias liikunnanohjaaja. Olen ohjannut liikuntaa kaiken ikäisille jo yli 15 vuotta. Liikunnanohjaajana olen innostava, positiivinen ja ammattitaitoinen. Rakastan liikuttaa niin lapsia kuin aikuisia. Tärkeimpänä pidän sitä, että liikkuminen on mukavaa, turvallista ja tehokasta.

LUOMA HENNA

Olen Henna 22-vuotias ja opiskelen varhaiskasvatusta Oulun yliopistossa. Valmistun keväällä 2020 kasvatustieteen kandidaatiksi. Olen voimistellut yli 10 vuotta ja aloittanut oman voimistelu-urani temppujumpasta telinevoimistelun kautta joukkuevoimisteluun. Pisimpään olen voimistellut kotipaikkakunnallani Jyväskylässä JNV:ssä. Valmensin Jyväskylässä joukkuevoimistelijoita parin vuoden ajan ja nyt tartunkin mielelläni uuteen haasteeseen temppujumpan merkeissä. Ohjaajana haluan kannustaa lapsia oppimaan uusia taitoja, nauttimaan liikunnasta ja nähdä iloisia kasvoja jokaisella tunnilla. 

MAANINKA LAURA
Olen 21-vuotias ja opiskelen Oulun yliopistossa kasvatustieteitä. Ohjaan tällä hetkellä lasten voimistelukouluja kolmelle eri ikäryhmälle.
Omasta taustastani voin kertoa sen verran, että olen harrastanut tanssia 5-vuotiaasta lähtien. Olen myös aikaisemmin ohjannut kolmisen vuotta Oulun Naisvoimistelijoissa tanssia lapsille. Vahvasta tanssitaustasta huolimatta voimistelun perusteet ovat hallussa, ja ne ovat tulleet hyvin tutuiksi myös jumppakoulukoulutuksenkin kautta, jonka olen käynyt.Taustani ansiosta osaan tuoda voimistelutunneille oman näkemykseni, joka takaa monipuolisen kokonaisuuden!
Ohjaajana olen siis monipuolinen sekä iloinen ja kannustava. Kannustan lapsia aina yrittämään parhaansa, ja kokeilemaan rajojaan. Tärkeintä tunneillani kuitenkin on se, että kaikilla on hauskaa!

NIKUMATTI KAISA
Hei! Olen Kaisa, 23-vuotias liikunnanohjaaja. Tällä hetkellä opiskelen varhaiskasvatusta Oulun yliopistossa, ja opintojen ohella ohjailen lapsille voimistelukouluja sekä silloin tällöin aikuisryhmiä. Ohjaajana tavoitteeni on saada kaikille lapsille ja asiakkaille liikunnasta onnistumisenkokemuksia, joiden myötä voi löytää liikunnan ilon aivan uudella tavalla. Olen opintojeni aikana ohjannut monipuolisesti erilaisia ryhmiä, ja valmistumisen jälkeen ohjaukset ovat painottuneet lapsiryhmiin. Minulle liikunta on intohimo ja lasten kanssa toimiminen on erittäin mieluista, joten ohjaajan työ on juuri se oma juttu!

RAUDASKOSKI SUSANNA
Hei! Tällä on 19 vuotias tuore ohjaajan alku, Susanna. Olen juuri aloittanut viimeisen vuoden lukiossa ja siihen menee suurin osa ajastani. Vapaa-ajalla rakastan matkustelua niin Suomessa kuin ulkomailla ja kaiken laista liikuntaa sekä kokkailua siinä ohella. Oma urheilu taustani on joukkuevoimistelun puolella. 

RYYNÄNEN SIIRI
Olen Siiri, 16-vuotias innokas ohjaajan alku! Nuoresta iästä huolimatta taskusta löytyy jo 2 Les Millsin lajia, sekä 13-vuoden tanssitausta baletista ja modernista tanssista. Ohjauskokemusta on kertynyt niin ryhmäliikunnan kuin kerhonohjauksen tiimoilta. Ohjaajana olen positiivinen, kannustava ja pitkäjänteinen. Pyrin luomaan tunneilleni turvallisen ilmapiirin, jossa jokaisella on hauskaa ja hyvä olla.

SÄKKINEN JENNI
Opiskelen nyt kolmatta vuotta Oulun ammattikorkeakoulussa tullakseni tanssinopettajaksi. Oma lajini showtanssi kattaa hyvin tanssin monipuolisen kirjon; on mahdollisuus kurkistaa monipuolisesti tanssin maailmaan. Olen kouluttautunut myös ryhmäliikunnanohjaajaksi ja ohjannut jumppia ONV:llä. Tällä kaudella vedän lasten ryhmiä; Lastentanssia ja Showtanssia.

Minulle on tärkeää kokonaisvaltainen liikkuminen ja kuntotekijöiden ylläpito tanssissa. Hiki saa lentää ja hengästyminen ei haittaa sillä hyvä fyysisyys auttaa meitä tanssissa. Lisäksi tanssimisen yhdessä on oltava hauskaa!

Itselleni tanssi on ilmaisua, heittäytymistä liikkeeseen ja parhaimmillaan olemista sitä parasta omaa itseään. Jokainen, joka uskaltaa etsiä itsestään fyysisesti, voi löytää uusia ulottuvuuksia itsestään pintaa syvemmältä ja mahdollisuuden vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä. Ihminen ei ole vain yhtä tai toista, vaan monipuolinen kokonaisuus. Sitä haluaisinkin tanssissa tutkia ja auttaa löytämään; että millä tavoin keho ja mieli pääsevät tulemaan yhdeksi onnelliseksi yksiköksi liikkeen ja tanssin avulla. Tanssi pelastaa, kannattaa, haastaa ja kun sen mukaan lähtee, sitä ei voi unohtaa.

SÄKKINEN JENNI
Toimin työkseni tanssinopettajana (amk) ja ryhmäliikunnan ohjaajana. Oma suuntautumiseni showtanssiin kattaa hyvin tanssin kirjon ja mahdollistaa kurkistamisen monipuolisesti tanssin maailmaan. Nyt vedän Oulun naisvoimistelijoilla lastentanssia ja showtanssia, sekä jumpissa ohjaan kuntotanssitunti Dancetymiä sekä kehonhuoltoa.

Minulle on tärkeää kokonaisvaltainen liikkuminen ja kuntotekijöiden ylläpito tanssissa. Lisäksi tanssimisen yhdessä on oltava hauskaa sekä elämyksellistä. Tanssi on minulle itseilmaisua, heittäytymistä liikkeeseen ja mielen sekä kehon yhteyttä. Jokainen, joka uskaltaa etsiä itsestään fyysisesti, voi löytää uusia ulottuvuuksia itsestään, kun ottaa myös ajatuksen mukaan. Tanssissa siihen on hyvä mahdollisuus. Tanssi pelastaa, kannattaa, haastaa ja kun sen mukaan lähtee, sitä ei voi unohtaa.