Vakuutukset ja tapaturmat

Oulun Naisvoimistelijat ry ei vakuuta automaattisesti kaikkia seuran jäseniä.

 

Jos haluat hankkia vakuutuksen seuran kautta, valitse ilmoittautumisen yhteydessä yhdeksi ryhmäksi Pohjolan Jumppaturva-vakuutus. Vakuutuksen hinta on 5,00 € harrastejumpparilta.

Jumppaturvan vakuutusnumero on 8627097-3 ja vakuutus kattaa harrasteliikunnassa tapahtuneet tapaturmat (voimistelu- ja liikuntatunneilla, harjoituksissa, näytöksissä, esityksissä ja tapahtumissa Suomessa). Vakuutus on voimassa 1.9.-31.8. välisen ajan. Jumppaturva ei korvaa kilpaurheilussa sattuneita tapaturmia.

Lisätietoja vakuutuksesta löytyy Voimisteluliiton nettisivuilta.

 

Kilpalajeissa vakuutuksen voi hankkia lisenssin tai oman vakuutuksen kautta. Lisätietoja lisenssivakuutuksesta löytyy Voimisteluliiton lisenssi-sivuilta.

Jokainen valmennusryhmäläinen hankkii lisenssin itsenäisesti. Lisätietoja ja apua lisenssin hankintaa varten saa omalta valmentajalta.

 

 

Toimintaohjeet tapaturman satuttua Jumppaturvan ja lisenssin hankkineille:

Täytä Pohjolan Urheiluvakuutusilmoitus, jonka saa Pohjolan toimistosta tai www.pohjola.fi.

Liitteeksi tulee Lääkärinlausunto (E-lomake) sekä kaikki asiaan liittyvät kuitit. Korvauksenhakija maksaa kaikki kulut ensin itse ja hakee niistä Kela-korvaukset. Tämän jälkeen alkuperäinen laskelma ja kopiot Kelalle annetuista kuiteista liitetään vakuutusilmoitukseen ja toimitetaan Pohjolaan.

Pohjola maksaa korvaukset suoraan korvauksenhakijalle, mikään raha ei kulje seuran kautta eikä seuralle tarvitse toimittaa mitään lomakkeita tai selvityksiä. Kaikki tarkempi tieto vakuutuksista ja korvauksista on kysyttävä suoraan Pohjolasta numerosta 0303 0303.