Seuramme

Tervetuloa liikkumaan hyvässä seurassa!
 

Vuonna 1906 perustettu Oulun Naisvoimistelijat ry on yksi Suomen vanhimmista suomenkielisistä naisvoimisteluseuroista. Jäseniä seurassamme on noin 2 300, mikä tekee ONV:sta Pohjois-Suomen suurimman ja Suomen Voimisteluliiton toiseksi suurimman voimisteluseuran.

Kehitämme aktiivisesti toimintamme. Viikko-ohjelmastamme löydät varmasti ryhmän, joka sopii juuri sinulle. Tunteja on kaikenikäisille liikkujille,
niin terveysliikuntaa, kuntoliikuntaa kuin kilpailulajejakin. Ajan hengessä pysyviä ohjaajiamme koulutamme jatkuvasti, mutta tarjoamme aina myös tuttuja ja tehokkaita perusjumppia.

Ohjaajia ja valmentajia seurassamme toimii kuutisenkymmentä. Olemme merkittävä nuorten työllistäjä Oulussa.

Tärkein toimintamuotomme on eri-ikäisille suunnatut harrasteliikuntatunnit, joiden lisäksi vahvoina kilpavalmennuslajeina ovat joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic, tanssillinen
voimistelu ja showtanssi.

Suomen voimisteluliiton Priima-seura -tunnus laadukkaasta aikuisliikunnasta myönnettiin ONV:lle 2007 ja se on vahvistettu jo kolmesti 2010, 2013 ja 2016. Seura sai Nuoren Suomen Sinettiseura-laatusertifikaatin vuonna 2009. Sinetti on auditoitu ja vahvistettu kahdesti tämän jälkeen. Maaliskuussa 2018 edellämainitut laatusertifikaatit sisällytettiin Tähtiseura - nimikeen alle. 19.3.2018 auditoinnin jäkeen olemme siis Tähtiseura.

Seurassa toimii aktiivinen Uskollisuuden kilta.
Seuratoimintaa tukee osaltaan myös Oulun Naisvoimistelijoiden liikuntakasvatussäätiö.
 

Voimistelu liikuttaa!

Seuramme ohjaaja-koreografi

Annu Tertsunen laatii tanssillisen voimistelun ohjelman 2019 Gymnaestradan FIG-gaalaan

Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan Voimisteluliiton artikkelin

 

Lue tästä Voimistelu-lehden artikkeli

"Ei suoritus vaan tunne-elämys"