Oulun Naisvoimistelijat

Tervetuloa liikkumaan hyvässä seurassa!


Vuonna 1906 perustettu Oulun Naisvoimistelijat ry on yksi Suomen vanhimmista suomenkielisistä naisvoimisteluseuroista. Jäseniä seurassamme on noin 2000, mikä tekee ONV:sta Pohjois-Suomen suurimman ja yhden Suomen Voimisteluliiton suurimmista voimisteluseuroista.

Visiomme on olla laadukas ja turvallinen liikuttaja sekä arvostettu voimisteluseura

Kehitämme aktiivisesti toimintamme. Viikko-ohjelmastamme löydät varmasti ryhmän, joka sopii juuri sinulle. Tunteja on kaikenikäisille liikkujille: niin terveysliikuntaa, kuntoliikuntaa kuin kilpailulajejakin. Ajan hengessä pysyviä ohjaajiamme koulutamme jatkuvasti.

Olemme myös merkittävä nuorten työllistäjä Oulussa. Ohjaajia ja valmentajia seurassamme toimii kuutisenkymmentä. 

Tärkein toimintamuotomme ovat eri-ikäisille suunnatut harrasteliikuntatunnit, joiden lisäksi vahvoina kilpavalmennuslajeina ovat joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic ja tanssi (showtanssi ja tanssillinen voimistelu).

Seuramme ladukas toiminta sekä aikuisten että lasten ja nuorten liikuttajana on myös sertifioitu, ensin Priima- ja Sinettiseura- -tunnuksilla (vuodesta 2008 lähtien) ja nyttemmin 19.3.2018 auditoinnin jäkeen olemme Olympiakomitean Tähtiseura. Tähtiseura-laatutunniksemme auditoitiin jälleen keväällä 2021. Tähtiseuraohjelmaan voit tutustua tästä linkistä.

Seurassa toimii aktiivinen Uskollisuuden kilta.
Seuratoimintaa tukee osaltaan myös Oulun Naisvoimistelijoiden liikuntakasvatussäätiö.

Voimistelu liikuttaa!