Oulun Naisvoimistelijat

Tervetuloa liikkumaan hyvässä seurassa!Vuonna 2021 ONV on ollut toiminnassa 115 vuotta. 
Vuonna 1906 perustettu Oulun Naisvoimistelijat ry on yksi Suomen vanhimmista suomenkielisistä naisvoimisteluseuroista. Jäseniä seurassamme on noin 2000, mikä tekee ONV:sta Pohjois-Suomen suurimman ja yhden Suomen Voimisteluliiton suurimmista voimisteluseuroista.

Visiomme on olla laadukas ja turvallinen liikuttaja sekä arvostettu voimisteluseura

Kehitämme aktiivisesti toimintamme. Viikko-ohjelmastamme löydät varmasti ryhmän, joka sopii juuri sinulle. Tunteja on kaikenikäisille liikkujille: niin terveysliikuntaa, kuntoliikuntaa kuin kilpailulajejakin. Ajan hengessä pysyviä ohjaajiamme koulutamme jatkuvasti.

Olemme myös merkittävä nuorten työllistäjä Oulussa. Ohjaajia ja valmentajia seurassamme toimii kuutisenkymmentä. 

Tärkein toimintamuotomme ovat eri-ikäisille suunnatut harrasteliikuntatunnit, joiden lisäksi vahvoina kilpavalmennuslajeina ovat joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic ja tanssi (showtanssi ja tanssillinen voimistelu).

Seuramme ladukas toiminta sekä aikuisten että lasten ja nuorten liikuttajana on myös sertifioitu, ensin Priima- ja Sinettiseura- -tunnuksilla (vuodesta 2008 lähtien) ja nyttemmin 19.3.2018 auditoinnin jäkeen olemme Olympiakomitean Tähtiseura. Tähtiseura-laatutunniksemme auditoitiin jälleen keväällä 2021. Tähtiseuraohjelmaan voit tutustua tästä linkistä.

Seurassa toimii aktiivinen Uskollisuuden kilta.
Seuratoimintaa tukee osaltaan myös Oulun Naisvoimistelijoiden liikuntakasvatussäätiö.

Voimistelu liikuttaa!