Kilta

Oulun Naisvoimistelijoiden Kilta - Seniorien yhdysside

Oulun Naisvoimistelijoiden Kilta on toiminut jo 56 vuotta. Killan jäseneksi voi liittyä 25 vuotta täyttänyt ja 5 vuotta Suomen Voimisteluliiton seuraan kuulunut sekä nykyinen että entinen jäsen.

Vireitä seniorivoimistelijoita kokoontuu joka kuukauden toinen tiistai kello 14 (paitsi kesällä) yhteisiin tuuminkeihin Oulun Aleksinkulman Myllynurkkaan. Kiltatapaamisissa tulee mukavien perinteiden lisäksi esiin yhteisöllisyyden ja ystävyyden merkitys. Tämä kaikki sinun kannattaa tulla itse kokemaan.

Kiltatapaamisten lisäksi toimintaan kuuluvat seuran järjestämät liikuntatunnit eri puolilla kaupunkia. Urheilutalolla tiistaiaamuisin pidettävä liikuntatunti on pitkään ollut erityisesti kiltalaisten suosiossa. Kilta järjestää ulkoiluretkiä kevät- ja syyskaudella. Osallistua voidaan myös Svolin valtakunnallisille retkille ja kuntoliikuntakursseille. Kiltalaisten yhteiset vierailut - kiltaretket muihin voimisteluseuroihin sekä teatterimatkat ovat suosittuja.

Halutessasi enemmän tietoja Killasta ja jäsenten yhteystietoja, ota yhteyttä seuran toimistoon puh. 08 379 263 tai kiltaäitiin puh. 040 5855890.

Tervetuloa mukaan Kiltaan!

Kiltatuokio päätetään aina piirissä yhdessä laulettuun lauluun, mikä myös kuuluu vanhaan kiltaperinteeseen.

Tämä ystävyys ei raukene
Vaan kestää ainiaan
On suuri silloin riemumme
Kun jälleen kohdataan
Tiet voivat kauas loitota
Jää muistot sydämiin
Siis kiitos vielä kaikesta
Ja terve, näkemiin