ONV:N KEVÄT 2022

30.12.2021

Hei ONV:n ystävät!

AVI:n päätös 29.12.2021 jatkaa kokoontumiskieltoa 15.1.2022 saakka siirtää aikuisten ryhmäliikunnan kevätkauttamme viikolla eteenpäin. Aikuisten ryhmäliikunnan kevätkauden uudet alkamis- ja loppumispäivät ovat 16.1.-15.5.
Lasten ja nuorten harrastus- ja kilpatoiminta jatkuu normaalisti ja harrastustoiminnan kevätkausi alkaa 10.1. ja päättyy 8.5.  
Poikkeuksena 2-3 v lasten ryhmät jotka aloittavat kevätkauden samaan aikaan kuin aikuisetkin 16.1.

Aikuisten ryhmäliikuntatunneille pääsee osallistumaan 16.1. alkaen koronapassilla. Lisätietoa koronapassista ja koronarajoituksista: täältä.  

Ilmoittautuminen kevään 2022 ryhmiin on nyt käynnissä.

Lasten ja nuorten harrastus- sekä kilparyhmissä ilmoittaudutaan ja maksetaan ryhmäkohtaisesti.
Aikuisille on kevätkaudella tarjolla kausikortti jolla voit osallistua tunneille rajoituksetta kaikissa muissa toimipisteissä paitsi Niilontiellä jonka pieni sali ei kausikorttitoimintaan sovellu. 
Niilontien tiloissa tarjoamme keväällä erimittaisia (4 - 8 tuntia) kursseja. Kursseilla voit halutessasi harrastaa sitoutumatta koko kauden toimintaan. Voit ostaa kursseja kausikortin lisäksi tai osallistua pelkästään kursseille.
Kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon kurssikohtaisesti ja kausikorttiin riittää yksi yleisilmoittautuminen aikuiset kevät 2022 ryhmään.

Lisätietoja löytyy seuran nettisivuilta  www.oulunnaisvoimistelijat.fi
Lasten ja nuorten lukujärjestys kevät
Aikuisten lukujärjestys kevät
Niilontien kevään kurssit

Liikunnallista Uutta Vuotta 2022!
Eeva Juola
toiminnanjohtaja                       
Oulun Naisvoimistelijat ry
toimisto@oulunnaisvoimistelijat.fi