Useita maksuvaihtoehtoja syyskaudella 2021!

27.8.2021

Syksyn tunnit ovat käynnistyneet ja lähes kaikissa ryhmissä on vielä hyvin tilaa. Muutama lasten ryhmä on täynnä ja realiaikaisen ryhmäkohtaisen ilmoittautumistilanteen näet ilmoittautumisohjelmasta. 

Muutos Niilontien tuneille osallistumiseen!
Niilontielle voi tulla nyt myös ilman ennakkoilmoittautumista. Maksu hoituu kertamaksuna 7€/t käteisellä tai kertalipulla.  Lisäksi tunneille voi myös ilmoittautua ilmoittautumisohjelman kautta ja maksaa ryhmäkohtaisen maksun 85€/ryhmä. Tällöin saat 50% alennuksen seuraavista Niilontien ryhmäkohtaisista maksuista. Sähköinen ilmoittautuminen auttaa meitä seuraamaan, mille tunneille on kysyntää. 

Asiakkaiden toiveesta lisäsimme maksuvaihtoehtoja syyskaudelle 2021.
Nyt voit valita kolmesta vaihtoehdosta sinulle sopivimman:

1. syyskauden kortti 120€ - tällä kortilla voit rajoituksetta osallistua koulujen, päiväkotien, Värtön liikuntahallin, Oulun Uimahallin kuntosalin ja Ouluhallin tanssisalin tunneille. Ei sisällä Niilontien jumppia.

2. kertaliput: 16t 85€, 10t 70€, 5t 35€ - emme päivää ostettuja lippuja vaan kertaliput ovat voimassa rajoittamattoman ajan. Kertaliput voi ostaa ilmoittautumisohjelman kautta. Liput voi noutaa kuittia vastaan seuran toimistolta, jumppapaikalta ohjaajalta tai postitamme liput sinulle postimaksua vastaan. Mikäli valitset postituksen, lähetä asiasta sähköpostia toimistolle.

3. kertamaksu käteisellä 7€/t - varaa tasaraha

Liikunnallista syksyä! 

Toivottaa 

Toiminnanjohtaja Eeva Juola